Landstede

Gediplomeerde gastouders uit regio Ommen in het zonnetje

Negenentwintig diploma's werden gisteren uitgereikt tijdens een diplomering in Ommen aan de studenten van de Gastouderacademie van Landstede.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst ontving de groep gemotiveerde en zeer betrokken gastouders in Ommen hun diploma Helpende Welzijn, van de Gastouderacademie van Landstede."De laatste jaren waren vooral erg roerig en onzeker voor gastouders", aldus Fenny Pieper, leidinggevende bij Landstede Kinderopvang in Ommen, "maar deze groep is zo enthousiast en gemotiveerd aan de slag gegaan voor het examen, dat we alle vertrouwen hadden in de goede afloop".

De cijfers van deze groep studenten uit Ommen en omgeving waren bijzonder hoog; alle deelnemers zijn geslaagd en scoorden tussen de 7 en de 9,3! De gastouders krijgen nu nog een bezoek van de GGD en worden vervolgens, als aan alle voorwaarden voldaan is, ingeschreven in het landelijk register van gastouders.

De gastouders werden toegesproken en ontvingen daarna hun diploma, met een felicitatiekaart en een zeer toepasselijk geschenk; het plantje 'een kindje op moeders schoot'. Ook voerden de medewerkers van Landstede vermakelijke sketches op, waarin zeer toepasselijke en herkenbare situaties werden nagespeeld.

Landstede Kinderopvang
Ommen, gastouders
Ommen, vraagouders