Gemeente Voorschoten

huis besparen

Snel en eenvoudig energie in huis besparen

De gemeente Voorschoten is samen met veertien regiogemeenten gestart met een campagne om energieservicepunt energiebesparende maatregelen in huis te stimuleren. Het Energieservicepunt is in het leven geroepen om u als huisbezitter - via de speciaal ontwikkelde website http://www.energieservicepunt.nl/ - te informeren over energiebesparende maatregelen. En vooral om praktische hulp te bieden bij de uitvoering.

Een kijkje op deze website maakt meteen duidelijk welke stappen nodig zijn om uw huis op een voordelige manier klaar te maken voor de toekomst. Op http://www.energieservicepunt.nl/ vindt u alle kortingsacties en subsidieregelingen van het moment.

Toegang tot energiebesparende maatregelen

Alle kleine beetjes helpen bij het aanpakken van de klimaatverandering. Van het isoleren van een huis tot het plaatsen van spaarlampen. Door in uw huis energiebesparende maatregelen te nemen, kunt u bovendien behoorlijk wat geld besparen. En uw wooncomfort verhogen.

Offerte bij betrouwbare en erkende bedrijven

Het Energieservicepunt verschaft u graag toegang tot alle (goed betaalbare) mogelijkheden om energiezuiniger te wonen. Voor sommige van die maatregelen zijn wel experts nodig. Zoals bij het installeren van een nieuwe hr-ketel en zonnepanelen, of bij het isoleren van uw woning. Het Energieservicepunt helpt u met een offerteaanvraag bij betrouwbare en erkende installatie- en isolatiebedrijven.

Initiatief van Energie voor de toekomst

Het Energieservicepunt is een initiatief van Energie voor de toekomst (http://www.energievoordetoekomst.nl/ )

* 20 mei 2010