Decos stelt Debby Verhart aan als HR-manager

Noordwijk, 20 mei 2010 - Decos, specialist in document- en informatiebeheeroplossingen, heeft per 1 mei Debby Verhart (41) aangesteld als HR-manager. Zij gaat zich bij Decos richten op het stroomlijnen van de HR-processen om de verdere groei en professionalisering van de onderneming mogelijk te maken. Decos is de afgelopen jaren zeer succesvol binnen de overheids-, onderwijs- en profit-markt. Door de enorme ontwikkeling die de onderneming heeft doorgemaakt, is het centraliseren en stroomlijnen van processen een belangrijk aandachtspunt. Het HR-beleid vormt hierbij een essentieel onderdeel. Verhart treedt ook toe tot het management team van Decos.

Debby Verhart is een echte expert op het gebied van Human Resources. Voor zij in dienst trad bij Decos heeft zij ruim vijf jaar als HR-manager gewerkt bij Ordina, waarvan de laatste 3 jaar bij Ordina BPO. Ook was zij afgelopen jaar nauw betrokken bij de reorganisatie na de overname van Ordina BPO door Centric. De eerste jaren bij Ordina was Verhart werkzaam als business unit manager.

"Decos is een succesvolle onderneming waar ik mijn stempel kan drukken op het HR-beleid en dat zie ik als een enorme uitdaging", aldus Debby Verhart. "Er is een goede sfeer binnen de organisatie en medewerkers zijn er duidelijk trots op om voor Decos te werken. Daarnaast biedt Decos medewerkers alle mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen en deze mensgerichte visie spreekt me enorm aan. Ik ben ervan overtuigd dat deze betrokkenheid een uitstekende basis is voor verdere groei van de organisatie."