Ingezonden persbericht


Erik Hulzebosch feliciteert Huub Stapel met 100.000ste kaartje

Op donderdag 20 mei was Eric Hulzebosch aanwezig bij Huub Stapels show om hem te feliciteren met het 100.00ste verkocht kaartje voor Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus. Stapel stond die avond in Theater de Voorveghter in Hardenberg, de woonplaats van Hulzebosch.

Vlak voor de première van Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus op 10 januari jl. waren Huub Stapel en Eric Hulzebosch te gast bij Pauw & Witteman, waar een record van 1,77 miljoen mensen naar keken. De websites www.mannenkomenvanmars.nl en www.vrouwenkomenvanvenus.nl registreerde in de uren na de uitzending een piek van 20.000 bezoekers. Het resultaat na het weekend; meer dan 10.000 kaarten verkochte kaarten.

Om aan de enorme vraag naar kaarten te voldoen, blijft Huub Stapel zijn agenda vrijmaken voor extra voorstellingen. Er zijn op dit moment 99 voorstelling bijgeboekt tot april 2011. Op www.mannenkomenvanmars.nl worden nieuwe data gecommuniceerd en wordt doorverwezen naar de officiële verkoopkanalen. Om snel op de hoogte te zijn van nieuwe data kan men zijn e-mailadres achterlaten op de site. Bij de start van de kaartverkoop van nieuwe voorstellingen ontvangt men dan automatisch bericht met verkoopdetails.

Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus van Huub Stapel gaat over het verschil tussen mannen en vrouwen. Deze one man show biedt bezoekers een vermakelijke avond vol herkenbare situaties, hilarische misverstanden en mooie verhalen. Dat Stapels show een breed publiek aanspreekt, blijkt uit de reacties die zowel jonge als oude stellen op www.mannenkomenvanmars.nl achterlaten: 'zou een verplichte inburgeringcursus voor nieuwe stellen moeten zijn' en 'Wij zijn 36 jaar samen, waarvan 30 jaar getrouwd. We hebben elkaar sinds de voorstelling van Huub pas leren kennen'.

De officiële kaartverkoop verloopt via de theaters, de Nationale Theaterkassa en See Tickets. Om er zeker van te zijn dat het publiek niet het slachtoffer wordt van 'zwarte handel' adviseren de theaters en producent alleen via bovenstaande kanalen kaarten te kopen. De reguliere toegangsprijs is te allen tijde door het publiek te controleren op de websites van de theaters.



Ingezonden persbericht