Het Oranje Fonds schenkt ¤ 25.000 voor een nieuwe keuken bij De Wilg


UTRECHT, 20100520 -- Het Oranje Fonds schenkt ¤ 25.000 voor de realisatie van een nieuwe keuken bij De Wilg. De Wilg is een vrijetijdsorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking en verzorgt wekelijks meer dan 50 activiteiten in Utrecht en omgeving. Dankzij de volledige opbrengst van de verkoop van een DVD met een historische reis door Utrecht stad en Provincie en de donatie van Het Oranje Fonds, is De Wilg in staat geweest haar verouderde keuken te vervangen.

Bezoekers van De Wilg en kookliefhebbers uit de omgeving kunnen vanaf nu gebruik maken van een moderne en solide keuken.
Het Oranje Fonds is het grootste, nationale fonds op sociaal gebied. Per jaar besteed het ongeveer 24 miljoen euro aan organisaties die een betrokken samenleving bevorderen in Nederland, op Aruba en de Nederlandse Antillen. Door deze bijdragen ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plaats in de samenleving. Het Oranje Fonds wordt o.a. gesteund door de Nationale Postcode Loterij en de Lotto. De Prins van Oranje en Prinses Maxima zijn beschermpaar van het Oranje Fonds.





Ingezonden persbericht