Ingezonden persbericht



Seminar voor instroombeheer in onderwijs

SCOPE marketing technology b.v. organiseert op donderdag 20 mei 2010 het seminar instroombeheer voor universiteiten, hogescholen en het middelbaar beroepsonderwijs. Het seminar is kosteloos en vindt plaats bij SCOPE marketing technology b.v. te Hoofddorp.

Als het aan minister Plasterk ligt, krijgen universiteiten en hogescholen vanaf 2011 minder subsidie voor studenten die niet op tijd afstuderen. Daarnaast zal het MBO met de 'aanval tegen uitval' in 2011 een reductie van het aantal voortijdig schoolverlaters moeten realiseren. Instroombeleid wordt hierdoor belangrijker dan ooit.

SCOPE marketing technology b.v. laat tijdens het seminar instroombeheer de mogelijkheden van SCOPE Onderwijs zien. Zo wordt er aan de hand van een case uit de praktijk een demonstatie gegeven hoe SCOPE Onderwijs CRM software gebruikt kan worden voor effectief en efficiënt instroombeheer. Vervolgens worden, onder leiding van workshop host en onderwijsdeskundige Bernard Fransen, onderwerpen behandeld die onderwijsinstellingen helpen het aantal nominale studenten te verhogen. De heer Fransen heeft met succes leiding gegeven aan diverse transformaties en reorganisaties in het Hoger Beroepsonderwijs.

De sessie gaat om 14:00 uur van start (inloop met lunch vanaf 13:15 uur) en wordt om 17:00 uur met een borrel afgesloten.

Ga voor meer informatie over het seminar instroombeheer en inschrijving naar www.scope.nl. Of bel met SCOPE marketing technology b.v. via 023-5179200.




Ingezonden persbericht