FixYourPix.nl geeft online profielfoto's een professionele touch-up


Met FixYourPix.nl kan nu iedereen er net zo mooi uitzien als de BN'ers, voor maar een fractie van de prijs

AMSTERDAM, 20100520 -- Tot voor kort was het alleen aan celebrities gegund om professioneel hun foto's te laten bewerken, voor honderden euro's per uur. Maar met FixYourPix kan nu iedereen zijn foto's de behandeling geven die ze verdienen - voor een fractie van dat bedrag.

Steeds meer bepaalt een foto op Internet de eerste indruk: op Facebook, Hyves, Flickr, datingsites, LinkedIn, en zelfs het online bruiloft-album. En zo kan dus iedereen de beelden zien: werkcollega's, oude klasgenoten, of een nieuwe baas. Daarom is het steeds belangrijker om jezelf op de best mogelijke wijze online te presenteren.

Het Web is overvol met slechte, en vaak geautomatiseerde digitale make-overs die mensen er raar uit kunnen laten zien. Maar FixYourPix is geen geautomatiseerde plug-in: onze beeldredacteurs weten precies welke tools ze moeten gebruiken, en hoeveel genoeg is. Met gebruik van de allernieuwste retoucherings software, plus onze eigen top-secret formule, gaan onze vakkundige beeldredacteurs de foto's optimaliseren: vlekjes verwijderen, rimpels verzachten, skintone egaliseren, tanden witter maken, tatoeages verwijderen, en veel meer. Voor slechts ¤9,95 per foto.

Er is geen registratie of wachtwoord nodig. Gebruikers uploaden of mailen de foto's die ze willen laten bewerken, betalen via Paypal, creditcard of iDEAL, en ontvangen de opgeknapte beelden binnen 48 uur terug. Simpeler kan niet!

Voor meer informatie en voorbeelden: www.fixyourpix.nl