BDO-Ondernemersdag: 4 locaties, 3 themazalen, 2 invalshoeken, 1 kennis

11/05/2010 15:14

BDO

De eerste BDO-Ondernemersdag is gepland op 20 mei in Gent. Vervolgens komen Luik(27/5) en Mechelen (10/6) aan de beurt om te eindigen op 17 juni in Waals Brabant in Court-St-Etienne. Rond drie themazalen - de familiale ondernemer, de innovatieve ondernemer en de internationale ondernemer - wordt een informatief middagprogramma opgebouwd dat elke ondernemer zal boeien.

Op de agenda staan negen gespecialiseerde uiteenzettingen rond deze drie thema's. Er zijn ook praktijkgetuigenissen van collega-ondernemers voorzien.

* Peter Ryckaert, CEO van Digipoint

* Jurgen Ingels, CFO en stichter van Clear2Pay

* Pascal Van Der Auwera , Administration Manager van Bebat

* Pierre Flamant CFO van XDC

Zij zullen de theorie en business cases aanvullen met hun persoonlijke ervaringen.

De organisator (het Accountants- en Advieskantoor BDO) wil de bezoekers maximaal informeren, denkpistes meegeven en concrete oplossingen aanreiken. Met dat doel voor ogen werden tevens een aantal standhouders uitgenodigd.

Voor de Nederlandstalige sessies in Gent en Mechelen kunnen de aanwezige ondernemers kennismaken met het deskundig advies van:

* Het Participatiefonds

* BAN Vlaanderen

* Flanders Investment & Trade

* IWT

* De Nederlandse Kamer van Koophandel

* Delcredere/ONDD

Voor de Franstalige sessies in Luik en Court-St-Etienne zijn Awex, het Participatiefonds, Delcredere/ONDD van de partij. Naast het verruimen van uw kennis is er in de centrale ruimte gelegenheid om van gedachten te wisselen en te leren uit ervaringen van anderen.



Elke BDO-Ondernemersdag wordt ingeleid door een gastspreker uit de politieke- of bedrijfswereld.

Voor Vlaanderen zijn het:

* Gent: de vrouwelijke ondernemer van het jaar 2009, Mieke Vertriest van X-Trans

* Mechelen: de Gedelegeerd Bestuurder van Unizo, Karel Van Eetvelt

Voor Wallonië zijn het:

* Luik: Bernard Clerfayt, staatssecretaris voor de Modernisering van de FOD Financiën, de Milieufiscaliteit en de Bestrijding van de Fiscale Fraude.

* Court-St-Etienne: Charles Michel, huidig federaal minister.

De BDO-Ondernemersdag is gratis voor alle bezoekers die zich vooraf inschrijven op onze webstek. http://www.bdo.be (doorklikken naar de evenementenpagina's).

Noot aan de redactie:

BDO is gespecialiseerd in financieel, juridisch en fiscaal advies. BDO staat voor deskundig advies van een hoog niveau. Beschikbaarheid, nabijheid, integriteit en een pragmatische aanpak zijn onze kernwaarden. In België heeft BDO 438 Partners en medewerkers verspreid over het ganse land. Wij werken vanuit 9 vestigingen in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Lasne, Liège, Namur, Roeselare en Wavre. BDO maakt deel uit van een sterk internationaal netwerk dat met een ploeg van 46.000 Partners en medewerkers actief is in 110 landen.

www.bdo.be

Contact Annick Deklerck - Communication

België Tel +32 (0)9 210 54 10

Fax +32 (0)9 232 43 40

annick.deklerck@bdo.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel