Ingezonden persbericht


Persbericht

WoonTrust en Delta Lloyd gaan samenwerking aan

WoonTrust heeft er met ingang van 20 mei 2010 een nieuwe business partner bij. Delta Lloyd is toegevoegd aan het bestaande assortiment hypotheekmerken, dat reeds bestaat uit ING, Florius, Hypotrust, Direktbank, SNS Bank en WestlandUtrecht. Met name voor intermediairs die géén aanstelling hebben bij Delta Lloyd biedt dit een welkome aanvulling.

"Delta Lloyd biedt een erg interessant hypothekenassortiment. Zo heeft men met de Budget Hypotheek, de Nieuwbouw Hypotheek en de Drie Sterren Hypotheek drie zeer interessante producten in huis. Samen met Delta Lloyd zien wij kansen om hier een nog groter succes van te maken. Uit onze interne onderzoeken is gebleken dat ca 50 % van onze intermediairs geen aanstelling heeft bij Delta Lloyd.", aldus Peter Besuijen, Algemeen Directeur WoonTrust.

WoonTrust biedt het professionele onafhankelijke intermediair een toegankelijk en uitgekiend assortiment financiële diensten. Wonen is het centrale thema, dat de basis vormt voor een doordachte selectie woninghypotheken, consumptieve kredieten, woonhuisverzekeringen en vermogensopbouw.

Noot voor de redactie(