CDG Europe BV


Veeam en Azlan | CDG sluiten distributieovereenkomst.

20-5-2010

Azlan|CDG en Veeam hebben een overeenkomst gesloten voor de distributie van de complete productlijn.

Veeam is sinds 2006 op de markt en een snelgroeiend bedrijf. Veeam biedt door velen gewaardeerde oplossingen voor management, back-up en replicatie van virtuele omgevingen. Door de acquisitie van nworks in 2008 is tevens de brug geslagen tussen de virtuele infrastructuur van VMware en de enterprise management tools van Microsoft and HP.

Imre Hüsen, Commercieel Directeur Azlan Virtualisatie: 'Veeam biedt naast haar management en back-up oplossingen als Reporter en SureBackup, nu een directe link van VMware naar Microsoft's System Center Operations Manager. We zien dat Microsoft hoog inzet op management en ook bedrijven zien het totaalconcept toepasbaar als hun standaard beheerplatform. Diezelfde bedrijven hebben vaak VMware gekozen als virtualisatie standaard. Daarnaast biedt Microsoft uiteraard integratie mogelijkheden binnen Citrix zodat wij Veeam in het eco systeem van meerdere leveranciers kunnen plaatsen. Het is essentieel om beheer te integreren. Het nworks Management Pack zorgt hier voor."

link

CDG Europe bv is dé innovatieve IT-distributeur met activiteiten in Nederland en Zweden. Hiermee ondersteunen wij onze internationale Partners, komen tegemoet aan de groeiende vraag naar een kennis partner voor onze proposities en vergroten ons blikveld. De doelstelling van CDG Europe bv is om samen met partners innovatieve producten en diensten te vertalen naar nieuwe proposities in lijn met de huidige marktontwikkelingen. Met leveranciers als Aladdin, Chip PC, Citrix, Cranberry, Expand Networks, Immidio, InstallFree, KACE, Platespin, RES Software, Vizioncore en VMware is CDG leider in het aanbieden en ondersteunen van marktgerichte oplossingen op het gebied van Applicatie Beschikbaarheid. Het CDG Education Centre fungeert als geautoriseerd trainingscentrum voor al deze producten en kan ook voorzien in opleidingstrajecten op maat.