Politie Drenthe

Politiebureau Beilen twee dagen dicht in verband met verhuizing

Beilen, 17-05-2010 o Het nieuwe politiebureau onder het appartementencomplex aan de Ettenstraat in Beilen is klaar. In verband met de verhuizing is het tijdelijk politiebureau in de unit naast het gemeentehuis op 21 en 22 mei gesloten. Vanaf maandag 25 mei kunnen de inwoners van Midden-Drenthe terecht in het nieuwe bureau. In juni wordt het bureau officieel geopend.

In februari 2009 is begonnen met de sloop van het oude politiebureau aan de Ettenstraat. Om toch bereikbaar te zijn voor de inwoners van Midden-Drenthe werd er naast het gemeentehuis een tijdelijke unit geplaatst waar mensen terecht konden met meldingen en vragen en om aangifte te doen.

Techniek

De afgelopen maand is druk gewerkt aan de inrichting van het nieuwe bureau en het aanbrengen van technische voorzieningen. Op donderdag 21 en vrijdag 22 mei worden de laatste voorzieningen overgezet van de unit naar het nieuwe gebouw. Daarom is deze unit op beide dagen gesloten voor het publiek. Vanaf maandag 25 mei kan men terecht in het nieuwe bureau. De unit wordt verwijderd.

Zijn waar het nodig is

Vanaf maandag 25 mei is het nieuwe bureau in gebruik. Vanuit de visie dat de politie wil zijn waar het nodig is, gaat een deel van de basiseenheid Midden-Drenthe/Hoogeveen Oost werken vanuit dit bureau. Dit houdt o.a. in dat dit bureau een publieksfunctie heeft en ook de werkplek en uitvalsbasis is van de wijkagenten en jeugdagent voor Midden-Drenthe.

Openingstijden

Het nieuwe bureau is geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 uur t/m 17.00 uur. Het adres is; Ettenstraat 9, 9411 KF Beilen. Telefonisch is het bureau bereikbaar via 0900-8844.

Officiële opening

Op vrijdag 18 juni wordt het bureau officieel geopend. Inwoners van Midden-Drenthe krijgen s avonds de gelegenheid om een kijkje te nemen in het bureau.

Bestemd voor de media

Wilt u in contact komen met de dienstdoende persvoorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag van 08.00 tot 13.00 uur.