FloraHolland


Roparunteam FloraHolland live te volgen tijdens Roparun

FLORAHOLLAND (19 mei 2010) - Het Roparunteam FloraHolland vertrekt vrijdag 21 mei aanstaande naar Parijs om hun 12e Roparun te volbrengen.

Het team is live te volgen via de site www.roparunteam97.nl.

Het team vertrekt op zaterdag 22 mei om 19.22 uur vanuit Parijs richting Rotterdam en arriveert als alles goed gaat op maandag 24 mei (Tweede Pinksterdag) om ca. 15.00 uur op de Coolsingel. De opbrengst tot nu toe is bijna EUR 45.000. Het team wordt gesteund door vele sponsors uit de sierteeltwereld uit binnen- en buitenland, maar ook door veel regionale bedrijven die het goede doel een warm hart toedragen.

Roparun
De Roparun is een loopevenement waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Het is de langste estafetteloop (530 km) ter wereld. De loop vindt jaarlijks plaats tijdens het Pinksterweekend. De opbrengsten van alle deelnemende teams worden besteed aan goede doelen die de kwaliteit van leven van kankerpatiƫnten willen verbeteren onder het motto `leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'. Bloemenveiling FloraHolland ondersteunt deelname aan de Roparun. Al twaalf jaar zetten medewerkers van de veiling zich in voor dit goede doel.