CNPV ondertekent een strategische langetermijn-samenwerking met Hiolle Energies, een Franse onderneming 21/05/2010 09:24

PR Newswire

LUXEMBURG en DONGYING, China, May 21, 2010 /PRNewswire/ --
CNPV Solar Power SA (NYSE Euronext: ALCNP), een toonaangevende op de markt aanwezige fabrikant van fotovoltaïsche zonneproducten, heeft vandaag een strategische samenwerking en verkoopovereenkomst op lange termijn aangekondigd met Hiolle Energies via Sinatis Europe, een toonaangevend Frans fotovoltaïsch bedrijf gespecialiseerd in projectontwikkeling, installatie en distributie voor zonnecellen op daken.

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20081103/CNM010LOGO )

Onder de voorwaarden van deze strategische overeenkomst zal CNPV tussen 2010 en 2012 Hiolle Energies voorzien van een totaal van 30MWp high performance PV Module, die 5MWp omvat voor geplande levering in 2010. De resterende 10MWp en 15MWp zijn gepland voor levering gedurende respectievelijk de jaren 2011 en 2012.

"We zijn zeer verheugd om deze nieuwe strategische samenwerking met Hiolle Energies aan te kondigen, ter versterking van ons bestaande en gevestigde partnerschap sinds 2008. Onze strategische partnerschap met Hiolle Energies is een belangrijk succes voor ons waarddor wij ons op één lijn stellen met een gerenomeerde multiregionale energie-ontwikkelaar met groeikansen in gevestigde en opkomende markten op het gebied van zonne-energie. Dit nieuwe contract zal het aanzienlijk gemakkelijker maken om nieuwe projecten te ontwikkelen in markten zoals Frankrijk en de Afrikaanse markten voor zonne-energie", verklaarden gezamenlijk B. Veerraju Chaudary, COO van CNPV, CTO & Lid van de Raad van Bestuur en Gerard Deleens, CEO van Sinatis Europa. "Wij kijken uit naar een verdere uitbreiding van onze relatie met een van onze loyale strategische partners Hiolle Energies door middel van het leveren van modules van hoge kwaliteit, een eersteklas service en een toonaangevend industrieel platform met lage kostprijzen."

"CNPV heeft een uitstekende reputatie op het gebied van levering vanPV Modules van hoogwaardige kwaliteit en Hiolle Energies is trots op deze nieuwe strategische partnerschapovereenkomst met CNPV. Wij beschouwen dit als een voortzetting van onze goede relatie met CNPV om hun modules met hoge prestaties en kwaliteit te gebruiken in onze projecten en hun premium-service aan te kunnen bieden aan onze klanten in Frankrijk, Afrika en de rest van de Europa", aldus de heer Philippe Lefebvre, Chief Executive van Hiolle Energies.

Over CNPV
CNPV Solar Power NV, via haar volle dochteronderneming CNPV Dongying Photovoltaic Power Company Limited, is een toonaangevende geïntegreerde fabrikant van fotovoltaïsche zonneproducten. Betrouwbaarheid en levensduur zijn ingebouwd in onze kristallijne fotovoltaïsche zonnemodules van wereldklasse, die aan strenge interne tests en externe certificaties (IEC61215, IEC61730, UL en CE) worden onderworpen om maximale prestaties en veiligheid te waarborgen. Voor meer informatie kunt u
http://www.cnpv-power.com bezoeken.

Over Hiolle Energies and Hiolle Industries Group
Hiolle Energies is een toonaangevende Franse geïntegreerde producent van fotovoltaïsche producten die complete oplossingen biedt voor de opwekking van elektriciteit uit zonne-energie. De onderneming bestrijkt het volledige spectrum, van planning tot de turnkeylevering van fotovoltaïsche installaties. Hiolle Energies heeft in de afgelopen jaren een continue groei doorgemaakt en beschikt vandaag de dag over een aanzienlijke ervaring in nationale en internationale projecten. Voor meer informatie kunt u http://www.hiolle-energies.fr bezoeken.

Contact:

B. Veerraju Chaudary
COO, CTO & Member of the Board
CNPV Solar Power SA
+86-546-7795053
+86-13656-473355
chaudary@cnpv-power.com

Philippe Lefebvre
Chief Executive
Hiolle Energies
+33-327475000
+33-327475040 (Fax)
plefebvre@hiolle-industries.fr

B. Veerraju Chaudary, CNPV Solar Power SA, +86-546-7795053, chaudary@cnpv-power.com; Philippe Lefebvre, Hiolle Energies, +33-327475000, plefebvre@hiolle-industries.fr






-