De Yukon-baai, vuurwerk en een strandgevoel 21/05/2010 09:33

PR Newswire

HANNOVER, Duitsland, May 21, 2010 /PRNewswire/ --

- Spannende avonturen en het nieuwe, unieke Canadese landschap van "Yukon Bay" nodigen u uit in de Erlebnis-Zoo in Hannover.

Iedereen die van spannende avonturen, uitgestrekte bossen, wolven en bizons houdt, hoeft nu alleen nog maar naar Hannover, de hoofdstad van Nedersaksen, te rijden. De nieuwste attractie in de Erlebnis-Zoo Hannover heet "Yukon Bay" en voert de hele familie een paar uur lang mee in een prachtige Canadese themawereld. Net als de goudzoekers uit de 19de eeuw kunnen bezoekers door een 22.000 vierkante meter groot, rotsachtig landschap met bossen, ravijnen en grotten dwalen, totdat ze uiteindelijk aankomen in de haven van Yukon Bay. Maar ook daarbuiten is er van alles en nog wat te ontdekken in de dierentuin van Hannover: of het nu aan de Zambezi-rivier of in het junglepaleis is, u kunt de dieren op een voor Europa unieke wijze in een bijna natuurlijke omgeving zien.

(Photo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20100521/391674 )

Even gezinsvriendelijk is een van de culturele slagaders van Hannover: de Herrenhäuser Gärten (herenhuistuinen). Met de internationale vuurwerkwedstrijd, de kunstfestivals, de Herrenhausen-musical of de verlichte fonteinen staan hier zomer en winter kunst en cultuur op het programma. Op 29 mei 2010 is bijvoorbeeld Australië op het 20ste jubileum van de vuurwerkwedstrijd in Hannover te gast. Bezoekers kunnen hun borst natmaken, aangezien het "Foti International Fireworks"-team onder andere elk jaar het beroemde nieuwjaarsvuurwerk op de Harbour Bridge in Sydney de lucht in knalt. Maar dat is nog niet alles: lang vóór het schitterende hoogtepunt van de avond zorgt een uitgebreid kinder- en themaprogramma voor een goede stemming onder het kleine en grote publiek. Overige data: 21 augustus (Italië), 4 september (Zweden) en 18 september (China).

Ook een bezoek meer dan waard is het recreatiegebied van Hannover, dat midden in de stad ligt, de Maschsee. Of u nu van zeilen, van varen of van het strandgevoel wilt genieten - hier is voor elk wat wils. Al 25 jaar lang wordt hier elk jaar in augustus op de oeverpromenades van de rivier een kolossaal feest georganiseerd - het Maschseefest (28-07 tot 15-08-2010). Het is één van de grootste zomerfestivals in Noord-Duitsland en trekt elk jaar ongeveer twee miljoen bezoekers. Een uitgebreid themaprogramma houdt niet alleen de kinderen bezig.

Spannende avonturenpakketten in en rond Hannover, met inbegrip van overnachtingen, kunnen heel gemakkelijk worden geboekt via onder andere het internetportaal http://www.hannover.de/erlebnispakete.

Contactadres voor de media:
Hannover Marketing und Tourismus GmbH
Bahnhofstrasse 6/7
30159 Hannover
+49(0)511-123490-13
presse@hannover-marketing.de

Contactadres voor de media: Hannover Marketing und Tourismus GmbH, Bahnhofstrasse 6/7, 30159 Hannover, +49(0)511-123490-13, presse@hannover-marketing.de






-