Han Fennema nieuwe voorzitter Raad van Bestuur Enexis

21/05/2010 11:00

Enexis B.V.

PERSBERICHT

Vrijdag 21 mei 2010

Han Fennema nieuwe voorzitter Raad van Bestuur Enexis

De Raad van Commissarissen van Enexis heeft Ir. Han Fennema (1964) per 1 september 2010 benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur van Enexis Holding NV. Hij treedt per 1 augustus aanstaande in dienst.

Fennema was tot begin 2009 werkzaam bij Eneco: als lid van de Raad van Bestuur, daarvoor was hij directeur Netbeheer en directeur Strategie bij Eneco.

Han Fennema is de opvolger van Ir. Herman Levelink, die in september afscheid zal nemen van Enexis; hij gaat dan met pensioen.

Over Enexis

Enexis is de onafhankelijke netbeheerder in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland (Noordoost Polder), Overijssel, Noord-Brabant en Limburg. Enexis is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, aanleg, beheer, onderhoud en management van energiedistributie-netwerken. Daarmee is Enexis de schakel tussen de 2,6 miljoen klanten en de energieleveranciers. Het bedrijf staat met ongeveer 3.600 medewerkers voor veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van energielevering. Het hoofdkantoor is gevestigd te Rosmalen.





http://www.enexis.nl