Politie Gelderland-Zuid

Vechtersbazen opgepakt

Tiel, 21-05-2010 o Donderdagavond zijn een 24-jarige vrouw en een 28-jarige man uit Tiel aangehouden op de Nieuwe Tielseweg. Zij worden verdacht van openlijke geweldpleging.

Surveillerende agenten werden op de Graafwaltgerlaan door een automobilist aangesproken. Hij vertelde dat er zou worden gevochten op de Tielseweg ter hoogte van de rotonde Heiligestraat en de Reinaldlaan. De agenten gingen ter plaatse en troffen een groepje mensen aan. Drie daarvan, waaronder de twee Tielenaren, bleken ruzie te hebben en er zou ook zijn gevochten.

De partijen werden gescheiden en er werd geprobeerd het verhaal duidelijk te krijgen. De 28-jarige Tielenaar had bij een 25-jarige plaatsgenoot die in zijn auto zat, een raam ingeslagen. Hierop stapte de 25-jarige uit en probeerde zijn aanvaller te stoppen. Hierbij vielen over en weer klappen. De 24-jarige vrouw ging zich er ook mee bemoeien en deelde ook klappen uit.

Beiden werden aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Onderzoek zal moeten uitwijzen wat nu precies de aanleiding is geweest voor de ruzie. De gedupeerde automobilist deed aangifte. (14)

Laatst gewijzigd 21-05-2010 11:18 | © Regio Gelderland-Zuid |