Gemeente Dalfsen

Evaluatie tijdelijke afsluiting Prinsenstraat

21-05-2010

Graag horen wij van u wat u vindt van het afsluiten van de Prinsenstraat voor gemotoriseerd verkeer.

De gemeente Dalfsen heeft besloten om de Prinsenstraat van 18 januari 2010 tot 4 juli 2010 voor gemotoriseerd verkeer af te sluiten van vrijdag 18:15 uur tot maandag 7:15 uur.

Wij hebben op 31 december 2009 aan direct belanghebbenden een brief verzonden, waarin zij in kennis worden gesteld van het besluit. Het besluit is op 12 januari 2010 in KernPUNTEN bekendgemaakt. Het verkeersbesluit heeft van dinsdag 12 januari 2010 tot dinsdag 23 februari 2010 bij de receptie van het gemeentehuis te Dalfsen ter inzage gelegen.

De afsluiting van de Prinsenstraat voor gemotoriseerd verkeer heeft als doel de veiligheid op winkeldagen en in de weekenden voor het winkelend publiek te vergroten, de overlast voor omwonenden te beperken en de parkeerproblematiek in de Prinsenstraat op te lossen.

Graag horen wij van u wat u vindt van het afsluiten van de Prinsenstraat voor gemotoriseerd verkeer. Hiervoor kunt u het evaluatieformulier onderaan deze pagina invullen. U kunt het formulier vervolgens per post of mail aan ons versturen. Uw mening nemen wij mee bij de totale evaluatie van de tijdelijke afsluiting van de Prinsenstraat.
Evaluatie tijdelijke afsluiting Prinsenstraat Bestandsgrootte: 35 K