Gemeente Dirksland


Spreekuur compenserende maatregelen Kierbesluit

De plannen voor de realisatie van de zoetwatervoorziening en natuurontwikkeling in de Noordrand van Goeree als compenserende maatregelen voor het Kierbesluit worden steeds concreter.

Er wordt voortgang geboekt met de grondverwerving en na de zomer gaan de ingenieursbureaus definitief aan de slag met het maken van bestekken. Op de informatieavond van 18 maart jl. in Hellevoetsluis hebben we gemerkt dat er veel belangstelling is voor het project en dat mensen veel vragen hebben.

Daarom houden we voor Goeree een spreekuur. Iedereen die vragen of suggesties heeft over het project compenserende maatregelen Kierbesluit van de provincie Zuid-Holland kan hier terecht. Informatie over de compenserende maatregelen is aanwezig en medewerkers van de provincie staan u graag te woord. Na de zomer worden er meerdere spreekuren georganiseerd. Het spreekuur wordt gehouden op:

Donderdag 3 juni van 18.00 uur tot 20.00 uur in het gemeentehuis van Middelharnis, Koningin Julianaweg 45 in Middelharnis.

Voor de volledigheid: het spreekuur richt zich alleen op de uitvoering van de compenserende maatregelen voor het Kierbesluit op Goeree, niet op het Kierbesluit zelf.

Wij stellen het op prijs stellen als u zich van te voren aanmeldt, zodat wij een beeld krijgen van het aantal personen dat wij op ons spreekuur kunnen verwachten. U kunt zich aanmelden via kierbesluit@pzh.nl of 070-441 6011.

Meer informatie over de compenserende maatregelen Kierbesluit vindt u op http://www.zuid-holland.nl/kierbesluit

Â

Â

persbericht Provincie Zuid-Holland