Gemeente Vlieland

ontheffing geluidsvoorschriften

⢠Door Burgemeester en wethouders van Vlieland is bij besluit van 16 mei 2010 ten behoeve van de horeca-inrichting café Tante Pé, Dorpsstraat 83 te Vlieland, een ontheffing van de geluidsvoorschriften verleend als bedoeld in het besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer.
Deze ontheffing is geldig op zondag 23 mei aanstaande van 21.00 tot 24.00 uur.
⢠Door Burgemeester en wethouders van Vlieland is bij besluit van 21 mei 2010 ten behoeve van de horeca-inrichting Plezant, Dorpsstraat 12 te Vlieland, een ontheffing van de geluidsvoorschriften verleend als bedoeld in het besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer. Deze ontheffing is geldig op maandag 24 mei aanstaande van 17.00 tot 21.00 uur.
⢠Door Burgemeester en wethouders van Vlieland is bij besluit van 21 mei 2010 ten behoeve van de horeca- inrichting het Loodscafe, Dorpsstraat 3 te Vlieland, een ontheffing van de geluidsvoorschriften verleend als bedoeld in het besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer.
Deze ontheffing is geldig op maandag 24 mei aanstaande van 21.00 tot 24.00 uur.
Aan deze ontheffingen van de geluidsvoorschriften zijn een aantal voorschriften verbonden. Deze zijn terug te lezen op de website van de gemeente bij het onderdeel dienstverlening/publicaties/voorschriften ontheffing geluidsvoorschriften.