Gemeente Spijkenisse


Herinrichting parkeerterrein Akkerhof

21 mei 2010

Akkerhof

In het najaar van 2010 wordt gestart met het herinrichten van het parkeerterrein (blauwe zone) aan de oostzijde van winkelcentrum Akkerhof.

De gemeente Spijkenisse heeft een voorlopig ontwerp gemaakt voor de inrichting van het parkeerterrein en de omgeving. Het parkeerterrein krijgt een logischer inrichting van parkeerplaatsen en rijbanen, die zal bijdragen aan de verkeersveiligheid.

Voor voetgangers wordt het terrein veiliger gemaakt door het aanleggen van een voetgangersstrook waardoor een nieuwe looproute ontstaat in de richting van de Anijsdonk en Schoffelvoorde.

Daarnaast wordt het gebied van meer groen voorzien en krijgt daardoor een fraaiere uitstraling. Een betere bereikbaarheid en een klantvriendelijke inrichting van het plein zal ook het winkelcentrum ten goede komen.

Donderdag 03 juni 2010 kan het ontwerp tussen 16.30 en 19.00 uur bekeken worden in wijkcentrum De Akkers aan de Lenteakker 5. U kunt dan ook uw eventuele vragen en opmerkingen met de medewerkers van de gemeente bespreken.