Geluksnummer maakt echtpaar uit Borger Lotto-miljonair

21/05/2010 16:22

De Lotto

Rijswijk, 21 mei 2010 - Een echtpaar uit Borger heeft met Lotto 1 miljoen euro gewonnen. Het gelukkige echtpaar speelt al ruim twintig jaar automatisch mee met Lotto met dezelfde getallen inclusief hun geluksnummer 10. Tijdens de Lotto-trekking kwamen alle 6 getallen van het Lot overeen met de trekking, wat betekent dat het echtpaar de eerste prijs van 1.000.000 euro heeft gewonnen.

"Wij spelen al ruim twintig jaar mee met Lotto met ons geluksnummer 10. Soms wisselen we van nummers, maar nummer 10 houden we altijd. Dit is altijd al ons geluksnummer geweest en we werden ook nog eens op 10 mei gebeld! Dankzij dit nummer zijn we nu miljonair," aldus de gelukkige winnaars.

Wat het echtpaar met het prijzengeld gaat doen, weten ze nog niet.

Lotto Jackpot blijft oplopen

Zaterdag 15 mei is de Jackpot niet gevallen. Dat betekent dat de Lotto Jackpot aanstaande zaterdag goed is voor maar liefst 25,5 miljoen euro. Op dit moment de hoogste Lotto Jackpot ooit.

Iedereen wint met Lotto

Niet alleen Lotto-spelers winnen met Lotto maar ook goede doelen winnen. De opbrengsten van Lotto komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting in 1961 is er meer dan 1,2 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan. Naast de topsport profiteert ook de amateursport en breedtesport van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de Nierstichting is sinds de oprichting 500 miljoen euro afgedragen.





http://www.delotto.nl