L'Oréal Paris Men Expert tekent Ruud van Nistelrooij

21/05/2010 17:52

L'Oréal

L'Oréal Paris tekent Ruud van Nistelrooij als Nederlands ambassadeur voor Men Expert

Hoofddorp, 21 mei - Ruud 'Van The Man' van Nistelrooij is vanaf vandaag het nieuwe gezicht van L'Oréal Paris Men Expert. De beroemde topscoorder wordt zodoende een Men Expert-collega van Matthew Fox, Patrick Dempsey en Eric Cantona.

L'Oréal Paris: "Wij zijn trots dat we zo'n Nederlandse grootheid, een held op voetbalgebied mogen verwelkomen als het nieuwe gezicht van Men Expert. Ruud van Nistelrooij staat wereldwijd bekend als een sympathieke voetbalheld die tot het uiterste gaat met een rechtdoorzee no-nonsense houding. Mooie eigenschappen die perfect aansluiten bij de waarden van L'Oréal Paris Men Expert."

Ruud van Nistelrooij: "Als je intensief sport ontkom je er natuurlijk niet aan dat je gaat transpireren. Dan is het een prettig idee als je oksels droog en fris blijven. Men Expert Full Power 48H Dry Non Stop deodorant behoort daarom tot mijn standaard sporttas uitrusting."

Verhaallijn commercial

Ruud van Nistelrooij zal vanaf juni te zien zijn als Oranje supporter in de Men Expert Full Power 48H Dry Non Stop deodorant tv-commercial. De commercial bestaat uit verschillende verrassende scènes, waarin Ruud van Nistelrooij als Oranje supporter volledig kan vertrouwen op de Full Power 48H Non Stop deodorant van Men Expert. Ruud supports Oranje & Men Expert supports you!

Over L'Oréal Paris Men Expert

Men Expert van L'Oreal Paris is sinds 2005 in Nederland verkrijgbaar en is de nummer 1 in gezichtsverzorging voor mannen(Bron: Nielsen, 2009 total year). De complete lijn specifiek voor mannen is ingedeeld op leeftijd en benefit. Het assortiment bestaat uit gezichtsverzorging- en reinigingsproducten, scheerproducten, aftershavebalsems en nu dan ook deodorant.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.lorealparis.nl