Ingezonden persbericht

Online de leukste voorlees- en prentenboeken
Webwinkel Juffouw Uil van start

Op zoek naar een goed prentenboek, maar raak jij door al die honderden titels ook het spoor bijster? En wil je je kind met een leuk educatief spel met taal bezig laten zijn? Neem dan eens een kijkje op www.juffrouwuil.nl; de nieuwe webwinkel van journalist en kinderreisgidsenauteur Dagmar Jeurissen, met de mooiste voorlees- en prentenboeken en educatieve taalspellen.

Als journalist, kinderreisboekenschrijfster én moeder van twee kinderen weet Dagmar Jeurissen als geen ander hoe belangrijk en leuk (voor)lezen is. Maar wie op de bekende online boekwinkels in het assortiment kinderboeken gaat struinen, ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Want wat ís nou een goed prentenboek? En met welke spellen kun je zoon- of dochterlief lol voor woorden en letters bijbrengen?

Om de zoektocht naar het mooiste, leukste of beste prenten- en voorleesboek iets makkelijker te maken besloot Dagmar Jeurissen de webwinkel Juffrouw Uil te lanceren. Op deze site is een selectie gemaakt van de mooiste, spannendste en meest inspirerende kinderboeken, waardoor urenlang zoeken naar een leuk boek voor zoon-, dochterlief of kleinkind tot het verleden behoort.

Naast prenten- en voorleesboeken vind je hier taalspellen zoals Mini Loco, de RomPomPom Woordenmaker en Rijmdomino. Maar ook reisgidsen voor kinderen, eerste leesboekjes, luisterboeken, kartonnen boekjes en babyboekjes. Liever een tweedehands kinderboek? Ook deze zijn te vinden op www.juffrouwuil.nl!

Inmiddels is het assortiment al vrij uitgebreid, maar de komende maanden zullen er voortdurend nieuwe boeken en spellen aan toe worden gevoegd. Stuk voor stuk 'getest en goedgekeurd' door Juffrouw Uil. Want.... lezen is leuk!



Ingezonden persbericht