Ingezonden persbericht


21 mei 2010

Nancy Lynn de Ronde heeft de mooiste studentenbillen van Nederland

Studente Toegepaste Psychologie Nancy Lynn de Ronde uit Haarlem heeft de mooiste studentenbillen van Nederland. Dat werd gisteravond bekend gemaakt tijdens het finalefeest van de StudentenAwards van Studenten.net in Amsterdam. Dit jaar werd voor het eerst een extra award toegevoegd aan de reeds bestaande titels 'Student of the Year' en 'Studentenhuis van het Jaar'.

Zowel mannen als vrouwen, en als uitzondering ook 'mbo-billen', konden zich inschrijven voor de titel 'mooiste studentenbillen'. Omdat er onder mannen veel minder animo was voor de titel, is uiteindelijk besloten deze uit te sluiten voor de titel en bleven tien studentes over in de finale. Negen daarvan showden tijdens het finalefeest in Sloggi hun billen voor publiek en jury.

De jury, bestaande uit Rob Brand (directeur Sloggi Benelux), Samuel Dobrowolski (booker en scout Ulla Models) en MC Lady Bee (Gelazer!) beoordeelden negen finalisten gisteravond live tijdens een catwalkronde door club AIR. Hun oordeel telde voor vijftig procent van de stemmen, de andere helft konden de studenten door middel van online stemmen.

De tweede prijs ging naar webmaster in opleiding Cynthia Cremer uit Alkmaar. Derde werd studente Spaanse Taal en Cultuur Merel Koene uit Utrecht.

Prijzen
De eigenaresse van de mooiste studentenbillen van Nederland wordt beloond met een fotosessie, een jaar gratis Sloggi en een gratis jaarabonnement Fitness First, om de billen mooi in shape te houden.

Studenten van het Jaar en Studentenhuis van het Jaar Student Farmacie Nawid Habib uit Utrecht en studente aan de lerarenopleiding Gezondheidszorg & Welzijn Paula Beukeveld uit Zwolle mogen zich een jaar lang 'Student of the Year 2010' noemen. Zij zullen het komende jaar een ambassadeursfunctie voor Studenten.net bekleden. Studentenhuis 'De Engelenbak' uit Delft mag zich een jaar lang 'Studentenhuis van het Jaar 2010' noemen.


- einde persbericht -