Javra Software stelt iPhone Applicatie beschikbaar voor Roparun


Volg de Roparun dit weekend op je iPhone met de iRoparun App

CULEMBORG, 20100521 -- Dit weekend gaat de Roparun van start, een hardloopevenement voor het goede doel. De Roparun is een estafetteloop van 530 kilometer van Parijs naar Rotterdam, waarbij mensen in teamverband een sportieve prestatie leveren. Het doel is om geld in te zamelen voor mensen met kanker. De slogan van de organisatie is al jaren: "Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven". Javra Software heeft een gratis iPhone applicatie gemaakt waarmee dit driedaagse evenement live te volgen is.

Tijdens het evenement zijn 7 professionele sport fotografen van Photoos.net en 6 medewerkers van Javra Software Offshoring ingeschakeld om foto's te nemen en direct te uploaden. Deze foto's zijn direct in de iPhone-applicatie beschikbaar. Verder kan er in de iPhone App eenvoudig worden gezocht naar foto's van een bepaald team en is er een berichtenstroom met alle tweets over de Roparun. Ook kun je met de iPhone App zelf foto's op Twitter plaatsen en uitgebreide informatie per foto opvragen.

Download
De iRoparun iPhone App is te downloaden via de iTunes Store . Voor wie geen iPhone heeft kunnen alle foto's ook gewoon via de Roparun site of via de Photoos.net site bekeken worden.


Javra Software is Progress Software Partner en biedt vanuit haar kantoren in Nederland en Nepal vernieuwende IT oplossingen aan voor bedrijven in NL en daarbuiten. Javra Software is leverancier van het X/E-Files Productivity Framework waarmee moderne bedrijfstoepassingen kunnen worden gerealiseerd met ontsluiting naar internet en iPhone / iPad.

Javra Software