Ingezonden persbericht


Workshop bloemen en voorjaarslandschappen schilderen bij Galerie Het Raadhuis in Eenrum op vrijdag 21 mei 2010

Een bijzondere workshop bij Galerie Het Raadhuis. We schilderen allerlei soorten bloemen en voorjaarslandschappen onder deskundige leiding van kunstenaars/docenten Antje Sonnenschein en Theo Onnes.

Galerie Het Raadhuis is gevestigd in het voormalige Raadhuis van Eenrum, een monumentaal pand in de stijl van de Amsterdamse School. Naast workshops organiseert de Galerie 6 exposities per jaar van figuratieve schilders en beeldhouwers.

Praktische informatie
Een workshop Schilderen kost E 60,- inclusief materialen, koffie/thee en een heerlijke lunch. Een workshop begint om 9.45 uur en duurt tot 16:00 uur.

In de directe omgeving van Galerie het Raadhuis zijn diverse restaurants en bijzondere overnachtingsmogelijkheden. Zo kunt u uw workshop goed combineren met een weekendje op het karakteristieke Groninger Hogeland. Eenrum ligt in de directe nabijheid van de Waddenkust en het Lauwersmeergebied, 2 prachtige gebieden.

Aanmelden

Wilt u meedoen aan een workshop? U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar kunst@galeriehetraadhuis.nl of -telefonisch via 0595 - 497 002. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 1 week van tevoren. Galerie Het Raadhuis
Raadhuisstraat 17
9967 RA Eenrum
www.galeriehetraadhuis.nl