Ingezonden persbericht


*** PERSBERICHT ***

Italo Elite

Extravagant, extatisch, extraordinair en exceptioneel feestvieren tijdens

Italo Elite in Paradiso.

Italo Elite: het collectief van deejays / artiesten Lupe, Tom Trago, Martin Duvall & San Proper viert haar eenjarig bestaan op extravagante wijze in Paradiso. Vrijdag 21 mei verandert Paradiso in een grote extatische italo-disco-hemel met verschillende speciale gasten, performances en modeshows. Tom Trago, San Proper, Martin Duvall en Lupe vormen zelf het stralende middelpunt op 21 mei.

Italo Disco is de verzamelnaam voor typische disco van 25 jaar (en langer) terug, ontstaan in (jawel) Italië en Duitsland. Artiesten als Giorgio Moroder zijn de kopstukken van dit genre waarin de synthesizer, vocoder en drumcomputer de boventoon voeren. Het afgelopen jaar bleek wel dat Amsterdam een maandelijkse dosis Italo Disco goed kan gebruiken. Elke tweede donderdag van de maand is Club Up tot de nok toe gevuld met Italo liefhebbers. Zoals het bij Italo Disco hoort, moet een eenjarig bestaan groots, bombastisch en, larger-than-life gevierd worden.

Italo Elite bevat het hele spectrum aan Italo Disco-kleuren; waar Martin Duvall als DJ en MC de klassiekers uit het genre neerzet, vult de jonge Lupe hem aan met een zijn hedendaagse visie op de bijzondere Europese discostijl. Tom Trago zorgt als internationaal bekend DJ en producer voor extra elan op de clubavond en San Proper is als multitalent en entertainer de slagroom op de roze taart.

Speciale gasten tijdens het eenjarige bestaan zijn David Vunk (eigenaar van het label Moustache Records en draaide zijn nu-electro-disco-italo en Chicago House overal ter wereld, onder andere op de befaamde Londense Horse Meat Disco), Slick Chick (Moustache Records) en Aroy Dee (draaide onder andere in Berghain en Fabric). Verder staan er speciale optredens van Pole Parker (de enige echte mannelijke paaldanser), Miss Bliss, I never dance, Martin Duvall & Band en modeshows van Nuzyn, Kenkichi, BEBC en 2PR op het programma. De avond wordt opgeluisterd door Conny's Tequillabar en Jennifer Hopelezz & F*ck Fun.

Italo Elite - Paradiso

Vrijdag 21 mei 2010

ZAAL OPEN 24.00 - 05.00 UUR ENTREE 15,- INCL. DAGLIDMAATSCHAP

voorverkoop: paradiso.nl en ticketservice.nl

http://www.italo-elite.blogspot.com/



Ingezonden persbericht