Gemeente Tilburg

Nummer
10201GO

Datum
12 mei 2010

Parkfeest Quirijnstok zondag 6 juni 2010

Vorig jaar hebben bewoners van de Sweelinckflats, in samenwerking met Wonen Breburg, Gemeente Tilburg en welzijnsinstelling de Twern met succes het eerste parkfeest georganiseerd.

Ook dit jaar wordt er weer een groot feest georganiseerd en wel op: zondagmiddag 6 juni 2010 van 13.00 tot 18.00 uur in het Quirijnstok park. Hierbij bent u van harte uitgenodigd voor dit spetterende feest.

Tijdens het parkfeest is een DJ aanwezig voor live muziek en zijn er vele gratis activiteiten Bezoekadres voor kinderen en jongeren zoals een zeephelling, schmink en een jongleerworkshop. Nieuw Stadhuisplein 130 dit jaar is de gezamenlijke barbecue.
Postadres
U zorgt voor het vlees, het organisatiecomité zorgt voor de barbecues en de rest (lekkere Postbus 90155 salades en sausjes, stokbrood, drankjes etc.). Hierbij zal ook een aparte barbecue aanwezig 5000 LH Tilburg zijn waarop alleen HALAL vlees klaargemaakt kan worden. Doorkiesnummer
Het enige wat u hoeft te doen, is u en uw familieleden aanmelden via onderstaand 013 542 90 68 invulstrookje, vóór 27 mei aanstaande. U kunt dit strookje inleveren in de brievenbus van Faxnummer de Sweelincklaan 504 (grote flat rechts). Het organisatiecomité zorgt voor de rest!

Graag tot ziens op zondag 6 juni!

Servicedienst

Communicatie
Faciliteiten
Financiële Administratie
Informatisering
Personele & Juridische Zaken


---

Ja, ik meld me aan voor de barbecue, ik kom met ......... personen.

Naam:

Adres:

Telefoon:

Ja, Ik wil graag meehelpen in de voorbereidingen! (Wij nemen contact met u op)

Pagina 1 van 1

---- --
Nummer
10244BO

Datum
20 Mei 2010

Geld voor goede ideeën in Stokhasselt
Voor Stokhasselt is er in 2010 weer extra geld beschikbaar voor goede ideeën uit de wijk. Wijkbewoners beslissen wat er met dat geld gebeurt. Hebt u een goed idee voor uw wijk? Vul dan de aanvraag in. U vindt die op de achterkant van deze brief. Bij de uitvoering van uw plan is het mogelijk hulp te ontvangen. U hoeft dus echt niet alles alleen te doen. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de bijeenkomst op donderdag 27 mei. Tijdens die bijeenkomst wordt verslag gedaan over de aanvragen in 2009 van zowel de Waardebonnen als die van Verrijk je Wijk.

Bijeenkomst Waardebonnen & Verrijk je Wijk
Wanneer: Donderdag 27 mei Bezoekadres Tijdstip: Aanvang 19.30 Stadhuisplein 130 Locatie: Wijkcentrum de Ypelaer.
Postadres
Welke ideeën? Postbus 90155 Voor het Waardebonnenbudget zijn we vooral op zoek naar ideeën die te maken hebben 5000 LH Tilburg met:

· scholing

· werk

· armoede

· veiligheid

Voor het Verrijk je Wijkbudget zijn we vooral op zoek naar ideeën die te maken hebben met gezellig samen iets doen in een straat, plein of buurt bijvoorbeeld:
· straat/buurtfeest

· fietstocht straat/buurt

· kerst-, sinterklaasactiviteit

· schoonmaakactie

Hoe werkt het?

· U vult het formulier in (zie de achterkant van deze brief).
· U levert het formulier in bij het wijkcentrum De Ypelaer of scant en mailt het formulier naar waardebon@stokhasselt88.nl

· Een commissie van wijkbewoners beoordeelt de aanvragen.
· Als de aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u een waardebon.
· Met die waardebon kunt u aanbod inkopen bij instellingen, of zelf iets organiseren.

Budget
In 2010 ontvangt uw wijk 54.000 voor Waardebonnen en 29.000 voor Verrijk je Wijk. De commissie van wijkbewoners bepaalt hoe dat geld verdeeld wordt.

Meer informatie
Hebt u ideeën of vragen? Mail dan naar waardebon@stokhasselt88.nl of bel met de heer Jontie Haans via telefoonnummer 06 39453965 (bij voorkeur na 17.00 uur).

Pagina 1 van 2

Aanvraagformulier Waardebonnen / Verrijk je Wijk voor bewonersideeën (a.u.b. aangeven of de aanvraag betrekking heeft op Waardebonnen of Verrijk je Wijk)

Naam aanvrager(s)

Adres
Telefoonnummer
E-mail
Activiteit
(waarvoor wordt de Waardebon
aangevraagd?)
Doelgroep
(voor wie is de activiteit bedoeld?)
Resultaat
(wat wil je met de activiteit bereiken?
Bedrag
(voor welk bedrag wordt een
Waardebon aangevraagd?)
Tijdsplanning
(wanneer wordt de activiteit
georganiseerd of uitgevoerd?)
Partners
(wie worden benaderd voor de
uitvoering van de activiteit?)
Subsidies
(zijn er naast de Waardebon andere
subsidies aangevraagd?)
Vergunning/ontheffingen
(zijn er vergunningen of
ontheffingen nodig voor de
uitvoering van de activiteit?)

Voeg een plan toe waarin de activiteit nader wordt omschreven. Dien ook een begroting in van de kosten voor de activiteit.

Ik (wij) verklaar (verklaren) dit aanvraagformulier naar waarheid te hebben ingevuld.

Naam: Datum: Handtekening:

Naam: Datum: Handtekening:


* Lever het ingevulde formulier in in het daarvoor bestemde postvakje in het wijkcentrum of scan en mail het naar waardebon@stokhasselt88.nl of verrijkjewijk@stokhasselt88.nl Pagina 2 van 2

---- --