Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT-

UITWISSELING TUSSEN TMF VJ'S TESS EN VERONICA EN FUNX DJ FERNANDO

TESS EN VERONICA VIER WEKEN LANG TE HOREN BIJ FUNX EN FERNANDO TE ZIEN BIJ TMF

Amsterdam, 21 mei 2010

Vanaf dinsdag 25 mei zijn TMF VJ's Tess en Veronica niet alleen te zien op tv, maar ook te horen als side-kick bij Fernando in het radioprogramma Start op FunX. Gedurende vier weken staan de meiden om beurten voor dag en dauw op om tussen 7.00 uur en 10.00 uur aan te schuiven bij Fernando in de studio. Op zijn beurt is Fernando dit keer niet alleen te horen, maar ook te zien op tv. Hij staat eens per week Tess en Veronica bij in het programma Kijk Dit Nou. Ook kondigt hij zijn vijf favoriete clips aan in TMF Serveert en zal hij in juni twee keer TMF Pure presenteren.

Tess was al eerder te gast bij Fernando in de studio en dit bleek zo leuk dat herhaling onvermijdelijk was. Zowel de meiden van TMF als Fernando zijn dagelijks bezig met de ins en outs van de muziekindustrie. In deze weken laten ze zien dat ze zich thuis voelen op zowel tv als radio.

Veronica: "Wat veel mensen niet weten is dat ik iedere dag wakker wordt met Fernando.. Maar dan natuurlijk in de auto op de radio! Nu krijg ik zelf de kans Nederland wakker te maken. Dat geeft natuurlijk een kick! Laten we hopen dat de mensen net zo blij worden van mij, als ik van Fernando!"

Tess: "Super vet dat we als side-kick bij Fernando mogen aanschuiven! Toen ik eerder met hem in de studio zat was het erg gezellig en ik kijk dan ook enorm uit naar onze nieuwe samenwerking!"

Fernando: "Ik heb ontzettend veel zin om Start met de dames van TMF te presenteren. Het wordt een unieke uitwisseling van televisie en radio. Met de passie van Veronica, het enthousiasme van Tess en mijn drive voor muziek wordt het zoetigheid voor je oren én ogen!"


- EINDE BERICHT -

Stelt u geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon, TMF)? Graag verzoeken wij u dan een email te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.