Gemeente Oirschot

Aanmelding Expositie Amateurkunst Oirschot 2010

Van zaterdag 22 mei tot en met zondag 27 juni 2010 wordt voor de negentiende keer de Expositie Amateurkunst Oirschot georganiseerd. Dat is ruim anderhalve maand later dan in 2009. De expositie wordt, zoals vorig jaar, verspreid over twee locaties te weten het Kruysenmuseum en het Museum De Vier Quartieren.

Â

De Werkgroep Expositie Amateurkunst Oirschot roept hierbij alle geïnteresseerde amateur-kunstenaars op om zich aan te melden. Dat kan tot en met donderdag 18 februari 2010.

Â

Wie komen er in aanmerking?

Amateurkunstenaars uit Oirschot, Spoordonk en De Beerzen zijn van harte welkom om zich aan te melden. Ook kunstenaars die hier niet wonen, maar een bijzondere band hebben met de gemeente worden uitgenodigd te reageren. Het gaat daarbij dan bijvoorbeeld om personen die les krijgen van een professionele Oirschotse kunstenaar, of die hier geboren zijn ?

Â

Voorwaarde voor deelname

Tijdens de expositie kunnen verschillende vormen van kunst worden getoond. Voorwaarde voor deelneming is âkwaliteitâ. Die kan tot uitdrukking komen in de techniek, originaliteit of progressie van het werk.

Hoe aanmelden ?

Belangstellenden kunnen zich schriftelijk aanmelden. Voor de eerste selectie is het van groot belang dat u fotoâs toevoegt van de kunstwerken die u graag wilt exposeren. Op de achterzijde dienen de naam van de kunstenaar, de titel, afmeting en techniek van het werk te worden vermeld. Aanmeldingen zonder fotoâs kunnen niet bij de selectie worden betrokken.

U kunt de aanmeldingen sturen naar: Werkgroep Expositie Amateurkunst Oirschot, p/a gemeentehuis Oirschot, t.a.v. Berrie Raaijmakers, Postbus 11, 5688 ZG Oirschot.

Â

Voor meer informatie kunt u terecht bij een van de onderstaande leden van de Werkgroep:

Toon Bullens (0499) 574627, Cylian Vinke (0499) 573269, Bert van Tuyl (0499) 574728, Gaby van der Leegte (0499) 575922 en Berrie Raaijmakers (06-53300205).