GroenLinks Dordrecht


GroenLinks Drechtsteden start op 22 Mei de lokale campagne voor de Tweede-Kamerverkiezingen op originele wijze!

Maandag 17 mei 2010, 13:46u -
GroenLinks Drechtsteden start op 22 Mei de lokale campagne voor de Tweede-Kamerverkiezingen op originele wijze!

Om 13.00 uur maakt René van Engelen, fractievoorzitter GroenLinks Papendrecht, in de nieuwe fractiekamer van GroenLinks Dordrecht (Voorstraat 367) de nominaties voor het `Groene Lintje' bekend.

Uit respect voor en medeleven met de nabestaanden van de slachtoffers van de vliegtuigramp in Tripoli heeft GroenLinks Drechtsteden haar campagnestart met een week uitgesteld. Op zaterdag 22 mei a.s. verricht GroenLinks Drechtsteden alsnog op originele wijze de aftrap van de lokale campagne voor de Tweede-Kamerverkiezingen.

Het Groene Lintje is een onderscheiding voor personen of organisaties, die zich op positieve wijze inzetten voor natuur en/ of milieu. In de Drechtsteden zijn heel wat mensen die zich inzetten voor het groen. GroenLinks maakt zich sterk voor een groenere wereld - ver weg en dichtbij - en geeft graag een pluim aan anderen die dat ook belangrijk vinden. Vandaar dat de afgelopen weken een lijst is samengesteld van lokale mensen en organisaties die een dergelijke pluim verdienen. Na de bekendmaking van de genomineerden op 22 mei, hebben alle inwoners van de Drechtsteden twee weken de tijd om op
http://dordrecht.groenlinks.nl/ hun stem uit te brengen.

Op zaterdag 5 juni worden de winnaars op feestelijke wijze bekend gemaakt.
Naast de bekendmaking van de nominaties, zal GroenLinks Drechtsteden aanstaande zaterdag ook uit de doeken doen welke acties er nog meer gepland zijn in de periode tot de verkiezingen op 9 juni. Om alvast een klein tipje van de sluier op te lichten: op 30 mei komt een speciale gast het lokale campagneteam versterken!

Wij heten allen van harte welkom bij de kick-off van de campagne. Verdere informatie is verkrijgbaar bij Nienke Blauw, campagnecoördinator GroenLinks Drechtsteden, bereikbaar via: nienke.blauw@gmail.com of 06-55370832.