Gemeente Hilversum

De wegwerkzaamheden van 22 t/m 28 mei 2010

publicatiedatum: maandag 17 mei 2010

Het groot onderhoud van de provincies Noord-Holland en Utrecht op de N201 tussen Hilversum en de A2 wordt net voor het Pinksterweekend afgerond. In de avond en nacht van vrijdag op zaterdag wordt voor het laatst gewerkt.

Op dinsdag 25 mei begint de herinrichting van de Lorentzweg tussen de Jan van der Heijdenstraat en de Kleine Drift.

Op de Diependaalselaan wordt gewerkt tussen de Eikbosserweg en de Hilvertsweg en tussen de Hilvertsweg en de Bosdrift. Het lokale verkeer wordt de komende maanden van Oost naar West omgeleid langs de route Utrechtseweg, Gijsbrecht van Amstelstraat, Zeverijnstraat en van West naar Oost over de Bosdrift, de Kolhornseweg, en via de Eikbosserweg terug naar de Diependaalselaan. Doorgaand autoverkeer tussen de N201 en de A27 wordt in twee richtingen omgeleid over de Ring Oost, de Ring Noord en de Ring West.

De Herenstraat blijft t/m dinsdag 25 mei afgesloten tussen de Veerstraat en de Koornstraat. Aan beide zijden van de afsluiting wordt tijdelijk verkeer in twee richtingen toegestaan. Buslijn 1 rijdt via de centrumring naar de Vaartweg en Kerkelanden.

Verder wordt gewerkt:

o op de Beetslaan, vervangen riool;
o op de Da Costalaan, vervangen riool tussen de Beetslaan en de Bilderdijklaan;
o op de Hoge Naarderweg tussen de Dalweg en de Borneolaan; o op het Dudokpark ter hoogte van de ingang van het Raadhuis; o en in Hilversum Noord: aanleg drempels.