Deelgemeente Charlois Rotterdam

OIBS Charlois in landelijke finale!

OIBS Charlois uit de Clemensstraat speelt op zaterdag 22 mei aanstaande in de landelijke finale van de Cruyff Courts kampioenen.

De voetballertjes van OIBS Charlois spelen op 22 mei de landelijke finale van de Cruyff Courts kampioenen. De voorronde voor de basisscholen in deelgemeente Charlois was op 17 februari. OIBS Charlois kwam als winnaar uit de bus, Het Kompas werd tweede. Beide scholen mochten door naar de Rotterdamse finale op 7 april op het Cruyff Court Vreelust in Delfshaven. In de finale kwamen juist deze scholen weer tegenover elkaar te staan, waarbij OIBS Charlois met 1-0 kampioen werd. Zowel de voorronde als de Rotterdamse finale zijn door de dienst Sport en Recreatie georganiseerd.

Na de Rotterdamse finale volgde de regiofinale. OIBS Charlois werd tijdens deze regiofinale in Den Haag tweede in haar poule en plaatste zich voor de landelijke finale, die op 22 mei in het Olympisch Stadion in Amsterdam wordt gehouden.

Succes

OIBS Charlois timmert onder leiding van Brede School medewerker Younes Chiadmi al twee jaar aan de weg en het is hun nu eindelijk gelukt tot deze landelijke finale door te dringen. Naast het succes in het toernooi van de Cruyff Courts kampioenen, boeken zij ook succes in het toernooi van de Straatvoetbalbond (SVBN). Zij nemen op 29 mei deel aan de SVBN regiofinale in Schiedam.

Deelgemeente Charlois en de dienst Sport en Recreatie wensen OIBS Charlois heel veel succes!