GroenLinks

Vijf Parkentoer

22 mei 2010, 12:30u

Locatie: Stadhuis Amsterdam, Amstel 1
Sprekers: Liesbeth van Tongeren
Vijf Parkentoer

A.s. zaterdag 22 mei 2010 bezoekt GroenLinks in Amsterdam per fiets, bakfiets en/of bijzondere fiets, riksja, ligfiets e.d. in één middag vijf stadsparken; het Westerpark, het Erasmuspark, het Rembrandtpark, het Vondelpark en het Beatrixpark.

Het belooft mooi weer te worden! Ga je met ons mee?

Natuurlijk staat de toer (ook) in het teken van de Tweede Kamerverkiezingen van 9 juni a.s. Daarom zijn we trots en blij dat Liesbeth van Tongeren, op nummer zes van de lijst én de eerste nieuwkomer, meegaat! Maar ook de gemeenteraadsleden Evelien van Roemburg, Fenna Ulichki, Tamira Combrink en Fjodor Molenaar zullen de toer meerijden.

We verzamelen om 12.30 uur voor het Stadhuis aan de Amstel. Wie wil kan daar zijn fiets pimpen of verder aankleden. Om 13.00 uur vertrekken we naar het Westerpark. Vervolgens bezoeken we het Erasmuspark, het Rembrandtpark, het Vondelpark en het Beatrixpark. In ieder park doen we iets bijzonders; zo zal Liesbeth een praatje houden, hebben we frisbees mee of kan er wellicht gepicknickt worden. Het Beatrixpark zullen we `omdopen' tot Park van de Republiek. Daar besluiten we ook de toer met een versnapering.

GroenLinks in Amsterdam heeft zich de afgelopen jaren steeds hard gemaakt voor een forse kwaliteitsverbetering van de parken in de stad. En Linker, het tijdschrift van GroenLinks Amsterdam, kent de rubriek `Park en Politiek', waarin ieder park inmiddels zo'n beetje is beschreven.

Datum: zaterdag 22 mei 2010

Aanvang: 12.30 uur, vertrek om 13.00 uur

Eindtijd: 17.15 uur (verwacht)