Algemene omroepvereniging AVRO


Hilversum, 20-05-2010

Strijd om beste zang- , dans- en acteertalent barst los in wie wordt kruimeltje?

Zaterdag 22 mei om 19.00 uur brengt de AVRO een nieuwe aflevering van het familieprogramma Wie wordt Kruimeltje? op Z@pp. In deze spannende aflevering wordt er door de Kruimeltjes in spé niet alleen gezongen. De jury kijkt ook naar hun dans- en acteerwerk. Daarnaast vertellen GTST-acteurs Emiel Sandtke en Alexandra Alphenaar en SpangaS-actrice Talisia Misiedjan over hun eerste stappen in de acteerwereld. Uit de archieven zijn de oude auditietapes opgedoken, Emiel, Alexandra en Talisia zien deze beelden voor het eerst terug.....

Tijdens de eerste zes afleveringen staan de auditie- en workshoprondes centraal die door de AVRO zijn geregistreerd. AVRO-presentator Ewout Genemans steunt de kinderen vanaf de zijlijn. Op zaterdag 19 juni starten de televisieshows met tien finalisten. Tijdens de grote finale op zaterdag 3 juli om 19.00 uur wordt de winnaar bekendgemaakt.

Onder het motto 'We Want Moor' wordt er als onderdeel van de website gezocht naar honden die grappige of acrobatische kunstjes beheersen. Op kruimeltje.avro.nl kan iedereen filmpjes van zijn hond uploaden en bewerken in de 'We Want Moor-mixer'. Ook kan er door iedereen gestemd worden op hun favoriete filmpjes. De leukste filmpjes worden aan het eind van de afleveringen van Wie wordt Kruimeltje? uitgezonden.

Voor meer informatie: kruimeltje.avro.nl.

AVRO, 'Wie wordt Kruimeltje?', aflevering 3, zaterdag 22 mei om19.00 uur op Z@pp, Nederland 3.


---



Algemene omroepvereniging AVRO