Politie Midden- en West Brabant

Persberichten District Tilburg

Tilburg, 22-05-2010

Automobilist zwaar gewond na eenzijdig ongeval

GOIRLE: Bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Poppelseweg is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 23-jarige inwoner van Goirle zwaar gewond geraakt.

Rond 01:00 uur reed de automobilist met hoge snelheid frontaal tegen een boom. De Tilburger is met zwaar letsel overgebracht naar het Elisabeth ziekenhuis in Tilburg overgebracht. Een medisch team van de traumahelikopter verleende bijstand aan het personeel van de ambulance. Medewerkers van de Verkeersongevalanalyse hebben een (sporen)onderzoek verricht.

Politie onderzoekt oorzaak brand in loods

HILVARENBEEK: In de nacht van vrijdag op zaterdag is aan de Beekse Bergen brand ontstaan in een loods van een Tilburgse kanovereniging. In de loods lagen kanos opgeslagen.

Rond 02:15 uur kreeg de Gemeenschappelijke Meldkamer een melding van de brand binnen. De brandweer schaalde op naar het niveau midden-brand en gaf om een uur later het sein brand meester. De politie sluit
brandstichting niet uit. Rechercheurs van de Unit Forensisch Technisch Onderzoek stellen een onderzoek in naar de oorzaak van de brand. Stichting Salvage is ter plaatse gekomen en heeft de beveiliging van het pand op zich genomen.


Laatst gewijzigd 22-05-2010 12:24 | © Regio Midden en West Brabant |