CDA

Balkenende bezoekt Zuidhorn, Groningen en Libelle Zomerweek

zaterdag 22 mei 2010

Jan Peter Balkenende bezocht vrijdag, na het lijsttrekkersdebat van Radio1, Zuidhorn. In Zuidhorn (Groningen) sprak hij met ondernemers en CDA-leden. Vervolgens vertrok hij naar Groningen om een bezoek te brengen aan een Navigator studentenvereniging. Daar tapte hij een biertje en praatte met de studenten. Daarna vertrok hij naar studentenvereniging Vindicat Atque Polit naar een prijsuitreiking van de talentenjacht. Ook daar sprak hij tot diep in de nacht met studenten onder het genot van een biertje. Hij sloot de avond af met een bezoek aan een snackbar.

De volgende ochtend bracht hij met Joop Atsma (#7) een bezoek aan een boerenbedrijf en onthulde hij op de grens van Groningen en Friesland twee billboards. Op het ene billboard stonden Sander de Rouwe (#22) en Joop Atsma, twee Friese kandidaten, en op het andere billboard stonden de drie Groningse kandidaten. Yang-Soo Kloosterhof (lijstduwer), Rikus Jager (#25 ) en Jan Folkert Deinum (#55).
Hierna vertrok Balkenende richting de Libelle Zomerweek. Daar beantwoordde hij vragen uit het publiek en ging met de mensen in gesprek.Â