Ingezonden persbericht


Oslo, 22 mei 2010

Sieneke trekt veel bekijks bij tweede repetitie

Sieneke heeft zaterdagmiddag voor de tweede keer gerepeteerd op het podium van de Telenor Arena in Oslo. Ook deze repetitie is weer uiterst soepel verlopen en Sieneke heeft er dan ook een goed gevoel over. "Ik weet natuurlijk niet wat de mensen thuis er van zullen vinden, maar ik denk dat wij er alles aan hebben gedaan om het goed over te laten komen. Woensdag staan er nog twee dress rehearsels op het programma en donderdag moet het dan echt gaan gebeuren", aldus Sieneke.

Tijdens de tweede repetitie waren zowel Sieneke, de backing vocals en de twee mimespelers 'in vol ornaat'. Tijdens de aansluitende persconferentie stond Sieneke de massaal toegestroomde pers zowel in het Nederlands als in het Engels te woord. Sieneke baarde voorafgaand aan haar persconferentie veel opzien door te arriveren in de inmiddels omgedoopte 'Sieneke mobiel', eenzelfde auto waarmee zij ook bij het vertrek vanaf Schiphol verscheen.

Ook gisteren beleefde Sieneke al een bijzonder moment toen zij door de Nederlandse Ambassadeur in Noorwegen, Richard van Rijssen, werd ontvangen in zijn residentie in Oslo. De ambassadeur en zijn vrouw staken Sieneke een hart onder de riem en zullen de verrichtingen van de Nederlandse deelneemster donderdag zelf vanuit de zaal volgen.



Ingezonden persbericht