Politie Noord- en Oost Gelderland


Apeldoorn- Rijden onder invloed



De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 22 mei rond 00:15 uur op de Landdrostlaan een 37-jarige man uit Apeldoorn aangehouden wegens rijden onder invloed.
De politie kreeg een melding dat de man op een parkeerplaats de indruk wekte dat hij onder invloed van alcohol was en dat hij zou gaan rijden. De politie is ter plaatse gegaan en heeft bij de man een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat de man alcohol gedronken had. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar hij een promillage van 1,08 blies. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

     Apeldoorn- Man aangehouden wegens geluidsoverlast         

De politie heeft een 30-jarige man uit Apeldoorn in de nacht van vrijdag op zaterdag 22 mei rond 02:45 uur aangehouden aan de Klingmakersdonk in verband met het veroorzaken van geluidsoverlast.
De politie kreeg een melding van geluidsoverlast en is hierop naar de woning gegaan. De politie heeft de man aangehouden en zijn computer, waar hij muziek op draaide, in beslag genomen.

     Apeldoorn- Rijden onder invloed op bromfiets              

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 22 mei omstreeks 01.55 uur aan de Europaweg een 35-jarige man uit Apeldoorn aangehouden wegens rijden onder invloed op een bromfiets.
De man reed op zijn brommer en bij aanhouden weigerde hij mee te werken aan een blaastest. De men is meegenomen naar het politiebureau alwaar hij een promillage van 1.7 blies. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.



---- --