Internationaal vrijwilligerswerk als zomervakantie


Informatiemarkt SIW zaterdag 22 mei in Utrecht

UTRECHT, 20100506 -- Heb je interesse om naar het buitenland te reizen en vrijwilligerswerk te gaan doen? Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden om voor kortere of langere periode in het buitenland aan de slag te gaan? Of heb je juist interesse in het begeleiden van buitenlandse vrijwilligers in Nederland? Kom dan naar de informatiemarkt die SIW op zaterdag 22 mei organiseert in Utrecht. Tijdens deze middag kun je terecht bij de verschillende stands waar veel informatie te vinden is over de diverse projecten. Ook kun je SIW medewerkers ontmoeten, zij vertellen je alles over vrijwilligerswerk en de werkwijze van SIW.

Naast een algemene presentatie over vrijwilligerswerk in het buitenland, zullen ervaren vrijwilligers hun ervaringen met je delen. Dit zijn jongeren die vorig jaar aan een project hebben deelgenomen en die je dus alles kunnen vertellen over het vrijwilligerswerk. Ben je niet in de gelegenheid om naar het buitenland te gaan maar wil je wel graag je steentje bijdragen, dan is het begeleiden van een vrijwilligersproject in Nederland misschien een leuke optie. Ook hier kunnen de SIW medewerkers je alles over vertellen.

Kortom: Mocht je nog twijfels hebben om vrijwilligerswerk te gaan doen of weet je dit wel al zeker maar nog niet welk project, kom dan zeker naar deze informatiemarkt zodat je goed geïnformeerd je keuze kunt maken.

De informatiemarkt vindt plaats in De Kargadoor, Oudegracht 36 te Utrecht van 13.00 - 17.00 uur en is gratis toegankelijk.

Voor meer informatie over SIW en de projecten die wij aanbieden kan je alvast een kijkje nemen op www.siw.nl.

SIW Stichting Internationale Vrijwilligersprojekten





Ingezonden persbericht