Ingezonden persbericht


De 30e MeiMarkt Tilburg op 22 en 23 mei

De leukste en grootste rommelzolder van Nederland!

Of je nu op zoek bent naar strips uit de jaren zestig, designer meubels uit de jaren zeventig, lekkere hapjes die net voor je neus zijn klaargemaakt, onverwacht entertainment of gewoon even de typische sfeer wil opsnuiven.op de MeiMarkt in Tilburg vind je gegarandeerd wat je zoekt.

Vanaf zaterdagavond 21.00 zullen alle pleinen in het centrum van Tilburg weer omgetoverd worden tot een grote zee van kramen. De stad zal dan voor 24 uur non-stop het domein zijn van particulieren die de inhoud van hun zolder of garage proberen te verkopen. Een waar paradijs voor de meer dan 100.000 bezoekers die naar hartenlust kunnen snuffelen in de 650 kramen en 200 grondplaatsen. Het enorme aanbod, de gemoedelijkheid en de gezellige drukte worden vaak genoemd als typische kenmerken van de Tilburgse MeiMarkt.

Als de kroegen sluiten....
De markt gaat 's nachts gewoon door en de mensen die terugkomen van het uitgaan, doen vaak nog een rondje markt. Als het uitgaanspubliek zich mengt onder de bezoekers levert dit vaak hilarische taferelen op. Het zal tenslotte niet de eerste keer zijn dat een kroegganger met een volledig nieuw tenue of interieur thuiskomt.

De hele nacht kun je lekker rondstruinen op zoek naar het juiste nachtkastje of dat ene unieke singeltje. Vergeet je zaklamp niet, want onder de kramen kan het een beetje donker zijn. Als het je echt te duister wordt, heb je nog een hele dag om verder te zoeken.

Happykids-Kindermert
Vanaf 08.00 uur wordt de Heuvel weer het terrein van kinderen tot 12 jaar. Zij kunnen gratis deelnemen en hun koopmanskunsten tonen aan het grote publiek. Samen met de diverse optredens, gratis attracties en kinderanimatie gaat het daar dan ook zeker een groot feest worden.

Meer dan een markt

Ook al geef je helemaal niets om rommelmarkten dan nog is er genoeg te beleven op de MeiMarkt die al 30 jaar een ijzersterke formule blijkt! Naast de markt zelf, is er op zondagmiddag veel livemuziek op alle pleinen, lopende animatieshows, straattheater en veel gratis kinderattracties.

Voor meer informatie : www.meimarkt.nl

Tip: kom met het openbaar vervoer of met de fiets.