Gemeente Oirschot

Uitnodiging opening speelbos De Kemmer op 22 mei

Alle kinderen uit de gemeente Oirschot zijn van harte welkom om Speelbos De Kemmer te openen en in gebruik te nemen. Dit gebeurt op zaterdag 22 mei van 10.00 tot 12.00 uur. Na een korte officiële openingsceremonie kan iedereen kennismaken met het speelbos.

Â

In Speelbos De Kemmer kunnen kinderen naar hartenlust klimmen, klauteren, verstoppertje spelen, stoeien, hutten bouwen en nog veel meer. Het speelbos ligt aan de Kemmer, achter het zwembad. Er is voldoende ruimte om de fiets neer te zetten.

Â

Festiviteiten

Tijdens de opening op 22 mei lopen er bijzondere themafiguren in het bos rond. Zij geven informatie over alle leuke speelaanleidingen in het bos. Daarnaast geven ze âkliminstructiesâ bij de klim- en klauterbomen. Een speciale voorleesfee vertelt vanuit haar vertelstoel allerlei bijzondere verhalen. Tussendoor is er voor de kinderen iets lekkers. Kortom, er is van alles te beleven.

Â

Speelbos De Kemmer

Speelbos De Kemmer is een initiatief van de gemeente Oirschot en Welzijn Best Oirschot. Het bos is mede mogelijk gemaakt door subsidies van de Provincie Noord Brabant en Rabobank het Groene Woud Zuid. De inrichting van het speelbos is uitgevoerd door de Bosgroep Zuid Nederland en de prachtige houten beeldhouwwerken zijn gemaakt door kettingzaagkunstenaar Roel van Wijlick.