Ingezonden persbericht


Tilburg, 18 mei 2010

Voorverkoop Incubate start zaterdag 22 mei

Meer dan tachtig artiesten bevestigd

Zaterdag 22 mei om 09.00 uur begint de voor verkoop van het festival Incubate in Tilburg. Het festival voor independent cultuur vindt dit jaar plaats van 12 tot 19 september in de gehele Tilburgse binnenstad en de omgeving van Tilburg. Tot en met 15 juni is er een Early Bird-actie, waarbij passepartouts met korting gekocht kunnen worden.

Op dit moment zijn er 87 namen bevestigd en er zullen er nog meer dan honderd volgen. Zo is er een akoestisch optreden van doomlegende Wino en spelen onder andere indierock-band The Chap, singer-songwriter Damien Jurado en techno-vernieuwer Neil Landstrumm. De Nederlandse experimentele punkband The Ex zal op maandag 13 september een avond cureren, waarbij de band verschillende muzikale vrienden zal uitnodigen.

Elke donderdag worden nieuwe namen bekend gemaakt via de diverse kanalen van Incubate, zoals de website, het blog http://inlog.org en de nieuwsbrief. Ook heeft Incubate, zoals voorgaande jaren, een uitgebreid programma met beeldende kunst, films en debat. Binnenkort wordt dit programma bekend gemaakt.

De ticketprijzen op een rij:

Early Bird passepartout: ¤ 40,- (t/m 15 juni)*
Normale passepartout: ¤ 45,-*
*(passepartouts geldig voor de gehele week, van 12 t/m 19 september) Dagticket voor maandag, dinsdag, woensdag of donderdag: ¤ 10,- Dagticket voor vrijdag, zaterdag of zondag: ¤ 17,50

Ticketprijzen voor aanvullende programmaonderdelen worden apart bekend gemaakt.

Tickets zijn te koop via http://incubate.org en de winkels van BelCompany.

Incubate is een grootschalig festival voor independent culture. Het festival heeft een breed programma met muziek, beeldende kunst, dans, theater en film. Meer dan 200 culturele voorlopers presenteren zich in een intieme context aan een internationaal publiek. Black metal naast free jazz. Street art naast academische dans.

Incubate vindt plaats van 12 tot en met 19 september 2010 in de gehele Tilburgse binnenstad. Van café tot natuurtheater. Van popzaal tot museum.

Zie voor meer informatie over het festival de website www.incubate.org.



Ingezonden persbericht