Hubstar Paris®: geslaagde commerciële luchtvaartpromotie op de EBACE tentoonstelling

PARIJS--(BUSINESS WIRE)-- 20100522 --

Van 4 tot 6 mei 2010 vond plaats in Génève de commerciële luchtvaarttentoonstelling van EBAC. De 17 partners van de Ile-de-France- regio die verantwoordelijk zijn voor de promotie van Grand Roissy, lanceerden hier hun nieuwe visuele identiteit. Voor de eerste keer communiceerden zij hun nieuwe gedeelde handtekening "Poort naar bedrijven, link naar de wereld".

Vergeleken met 2009 was de tentoonstelling van 2010 een belangrijke verbetering. De promotie van Hubstar Paris® als strategische hub in Europa was bijzonder geslaagd.

De opstelling van een nieuwe communicatiekit droeg bij aan het verhogen van de internationale zichtbaarheid van Grand Roissy. De publicatie van een nieuwe tweetalige brochure met een presentatie van de voordelen verbonden aan de in de Hubstar Paris® regio gevestigde commerciële luchtvaartmaatschappijen, werd uitstekend ontvangen.

De aanwezigheid van Hubstar Paris® op de EBACE tentoonstelling had als doelstelling de door de drie belangrijkste plaatsen geboden kansen te promoten:

  • de Paris-Le Bourget hub, 1ste commerciële luchtvaartmaatschappij in Europa,
  • het vliegveld van Pontoise-Cormeilles-en-Vexin
  • het vliegveld van Melun-Villaroche.

Op 5 mei heeft een officiële delegatie de plek bezocht. Hiervan maakten deel uit Gilbert ROGER, vice-voorzitter van de Algemene Raad van Seine-Saint-Denis, Francis DUBRAC, voorzitter van Seine-Saint-Denis Avenir, Alain LEIKINE, vice-voorzitter van de Algemene Raad van Val d’Oise, Jean-François BENON, General Manager van the Economic Development Committee van Val d’Oise, François-Xavier DEFLOU, directeur van Seine-et-Marne Development, Patrice BEITZ, vice-voorzitter van de Kamer van Koophandel en Industrie van Versailles/Val d’Oise/Yvelines en Denis TERSEN, General Manager van the Paris Ile-de-France Regional Development Agency.

Tijdens een tour onder begeleiding van François CHARRITAT, Assistant Manager van het vliegveld van Paris-Le Bourget en Olivier de l’ESTOILE, honoraire voorzitter van EBAA France, werden ook de vertegenwoordigers van EADS Seca, Eurocopter, Flight Safety, French Aviation, Jetex, Jet Services, Dassault Aviation, etc. voorgesteld.

Uiteindelijk gaf de door de Île-de-France Regional Development Agencygeorganiseerde marktverkenningstaak aanleiding tot 17 bijeenkomsten met tentoonstellingen van bedrijven, waarbij verschillende bedrijfsexpansieprojecten geïdentificeerd werden.

Hubstar Paris®, een merk dat nog meer waarde geeft aan het prestige van Grand Roissy

HUBSTAR Paris® , is een bedrijfsnetwerk gericht op de internationale concurrentie van de Grand Roissy-regio. De partners van Hubstar Paris® verlenen aan bedrijven een serviceaanbod waardoor deze beter de mogelijkheden in de regio kunnen leren kennen, in hun behoeften worden voorzien en bij hun beleidsbesluiten worden ondersteund.

CONTACT:
Paris Île-de-France Regional Development Agency
Aude Colonna, Public Relations Manager
acolonna@paris-region.com

Tel: 01.58.18.69.53

The original source-language text of this announcement is the official, authoritative version. Translations are provided as an accommodation only, and should be cross-referenced with the source-language text, which is the only version of the text intended to have legal effect.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.