KRO

Theatershow Woezel en Pip in KRO Kindertijd

Uitzenddatum: 23/05/2010

Een magische rondreis door de tovertuin met Bettina Holwerda

Woezel en Pip maken met Pinksteren hun tv debuut in Nederland. De razend populaire hondjes zijn voor het eerst op televisie te zien met hun eigen theatershow: Woezel en Pip `In de Tovertuin'. KRO Kindertijd zendt de familieshow in twee delen uit, eerste en tweede Pinksterdag, tussen 7.45 uur en 8.15 uur op Z@ppelin/Nederland 3.

Woezel en Pip gaan samen met hun vriendinnetje Bettina Holwerda op een magische rondreis door de tovertuin. Voor een klein uur nemen ze de hondjes mee naar de Tovertuin waar Pip een groot geheim heeft, tante Perenboom een spelletjesdag organiseert, de Wijze Varen raad geeft en Woezel wakker wordt in een wel heel spannende nacht!

De show wordt afgewisseld met de bekende Woezel en Pip liedjes als `Lalala', `Land van je ogen dicht' en `Stapje naar voren'.

De theatershow die meer dan 100 keer in Nederland te zien was, is gebaseerd op verhalen uit de Woezel en Pip boekjes van Guusje Nederhorst.

KRO Kindertijd: Woezel en Pip `In de Tovertuin', zondag 23 mei en maandag 24 mei tussen 7.45 uur en 8.15 uur op Z@ppelin/ Nederland 3.