Gemeente Haaren


centrumplan Haaren tijdens de jaarmarkt

Ontdek het centrumplan Haaren tijdens de jaarmarkt

Kom op 23 mei naar de tent van 't Heem en Gemeente Haaren op de Jaarmarkt in Haaren.

Op de jaarmarkt van Muziekvereniging Gregorius presenteren 't Heem en de Gemeente Haaren de plannen voor het nieuwe centrum van Haaren. Samen met de verschillende gebruikers van de toekomstige multifunctionele accommodatie is hiervoor een tent ingericht.

Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen bezoekers de maquette van het Centrumplan Haaren bekijken. Tevens laten we de animatiefilm over de multifunctionele accommodatie zien. De multifunctionele accommodatie is het gebouw in het centrum waarin de brede school, de sporthal, theaterzaal en grand café, appartementen en verzorgingshuis worden gehuisvest.

Verschillende toekomstige gebruikers van de multifunctionele accommodatie presenteren zich deze dag. Tijdens diverse demonstraties en door de presentatie op de fotowand geven we de bezoekers een idee van de vele activiteiten die in de toekomst plaatsvinden in de multifunctionele accommodatie. Aanwezigen krijgen hierdoor een beeld van hoe het nieuwe gebouw in het centrum van Haaren een mooie gelegenheid biedt tot ontmoeting.

Ook voor de kinderen is er een leuke activiteit in onze tent op 23 mei.

Zowel medewerkers van de gemeente Haaren als van `t Heem zijn aanwezig om uitleg te geven over het plan en om vragen te beantwoorden.

De tent staat voor Den Domp, in de Kerkstraat in Haaren. De jaarmarkt gaat om 10.00 uur van start en duurt tot 17.00 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marion van Beurden, regiodirecteur `t Heem Haaren-Helvoirt-Biezenmortel, 013-5229200