RTL Group

'All Women On Top' met Lousewies van der Laan van start bij RTL 7

Het crossmediale podium 'All Women On Top', van founder Josefine van Asdonk, wordt vanaf zondag 23 mei uitgebreid met een RTL 7-programmaserie, gepresenteerd door Lousewies van der Laan. Vanuit de studio in Utrecht neemt Van der Laan een scala aan inspirerende onderwerp door, gericht op actieve, kosmopolitische vrouwen. 'All Women On Top' is als een journaal boordevol waardevolle informatie over Business, Travel, Food & Drinks en Wellness.

'All Women On Top' reikt actieve vrouwen oplossingen aan die hun stressvolle leven makkelijker maken. Naast dat het programma inspireert en uitdaagt, staat het bol van handige tips, onmisbare topproducten en doordachte diensten. De Ambassadors van 'All Women On Top' fungeren in de reeks als rolmodellen: ze motiveren met hun eigen verhaal en geven suggesties en adviezen. Rond de businessitems komen drie topexperts aan het woord en de Food & Drinks-onderwerpen gaan in op de dos & donts bij restaurantbezoek of tijdens zakelijke etentjes thuis. Binnen het wekelijkse thema Wellness is er aandacht voor Body & Mind in alle seizoenen en Travel geeft vervolgens alle informatie over zakelijk reizen en toplocaties wereldwijd.

Lousewies van der Laan is na haar rechtenstudie in Leiden van 1999 tot 2003 fractievoorzitter van D66 in het Europees Parlement. Sinds 30 januari 2003 is ze lid van de Tweede Kamer en tevens vice-fractievoorzitter. Nadat ze de politiek heeft verlaten richt ze in 2007 een adviesbureau op, op het gebied van internationale politieke processen: LW International. Momenteel is ze kabinetschef van de president van het Internationaal Strafhof in Den Haag.

Uitzending: wekelijks, vanaf zondag 23 mei, tussen 10.25 en 11.00 uur en binnen de carrousel van RTL Z van die week.

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Onno Posthuma, Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6718667 of via onno.posthuma@rtl.nl.