Ingezonden persbericht


Persbericht
Datum: 15-04-2010
DEFECTED IN THE HOUSE!

Zondag 23 mei
Defected in the house - Fenomenaal! Deze term zal door menig houseliefhebber worden geroepen zodra er wordt terug gedacht aan de DEFECTED IN THE HOUSE avonden in Panama. Nergens anders zijn de defected edities zo onvergetelijk en beladen dan in Panama. Het concept, de club, de muziek, de sfeer en de mensen.. het past allemaal precies bij elkaar.

En alsof het zo heeft moeten zijn kunnen alle Defected liefhebbers zich wederom gaan opmaken voor weer een nieuwe DEFECTED IN THE HOUSE in Panama. Ditmaal staat deze editie gepland op zondag 23 mei oftewel eerste pinksterdag! De muzikale dosis house wordt deze keer toegediend door niemand minder dan mister Defected-Simon Dunmore (UK), Greg van Bueren (Hardsoul), Rae (Live+djset), Baggi Begovic en Brothers in the booth. Al deze artiesten vullen de avond met hun opzwepende tropische soulsounds, waarbij mensen worden meegenomen in een hoogtepunt die de hele nacht voortduurt.

Daarom is zondag 23 mei dé reden om jezelf en je vrienden te trakteren op een avond vol housegenot in Panama* Amsterdam. Laat jezelf verassen en geef alles wat je hebt op de dansvloer tijdens deze onvergetelijke avond.. Get ready to be DEFECTED!

Simon Dunmore:
In 1999 werd het legendarische label Defected Records opgericht door de man die tevens achter het grote succes van Defected zit, uiteraard Simon Dunmore. Zijn portofolio bevat internationale top twintig hits van Bob Sinclar en Soulsearchers tot Kings of Tomorrow en Myriad Club Bangers. En aan de successen van Defected Records is voorlopig nog geen einde in zicht. Zo worden succesvolle platen uit de jaren 80 en 90 weer uit het stof gehaald, schoongepoetst en ge-restyled, nadat er deals zijn gesloten met Strictly Rythm, Northcott and Junior Boys Own.

Rae
Rae's stem siert de house scene sinds 2008 met haar eerste release Cant Stop. Rae's naam, die in een rap tempo steeg zet tegenwoordig live perfomances neer die een unieke ervaring creëren. Rae is grensverleggend, haar vibe is aanstekelijk en met rockende DJ sets en naadloze vocals bewijst ze dat ze een zeer divers en getalenteerd vrouwenlijk arties is in de scene die men in de gaten moet houden.

Greg van Bueren:
Hij heeft veel remixen gemaakt voor de meest prestigieuze dancelabels als: Defected, Soulfuric, Urbana, Toolroom, Stealth, Ultra, Hardsoul pressings, Ministery of Sound en nog veel meer. Met meer dan 10 jaar producer ervaring en als de legendarische helft van Hardsoul, samen met broer DJ Roog, draait hij nu zelf ook in de bekende Clubs over de hele wereld. Zijn kostbare tijd is nu verdeeld tussen de studio en de boekingen samen met collega dj's als: Dennis Ferrer, Boddhi Satva, Mr V en nog veel meer.

Brothers in the Booth
Brothers in the Booth! De nieuwe sensatie behind the decks; Back2back to another dimension! Verwacht een muzikale reis langs Ibiza, Miami en vanzelfsprekend alle dampende internationale clubs. Het publiek kan een zomerse sound verwachten van house, deephouse en techhouse. Waarbij overigens de vocals een belangrijke, essentiële rol zullen vervullen: 'Because house is a feeling'!

Baggi Begovic
Baggi Begovic zijn eerste productie was voor The Work Label, (een remix van Deep Congres - Yardmen, gemixt door Baggi Begovic en Bryan Dalton) werd vrijgegeven op het einde van 2005. Baggi Begovic, een echt talent in het mixen van vreugde met muziek, wordt u aangeboden door muzikale passie en toewijding. Zijn groovy, funky club sound wordt gecombineerd met pure tribal drums, prachtige zang en een klein stukje progressive techhouse. Geen wonder dat de menigte los gaat! Laat deze gruwelijke DJ je naar de zevende hemel brengen!! And be prepared to hear a lot more about him!!

Marcella
Ze is een van 's werelds bekendste vrouwelijke dj's, die haar vak al tien jaar maar al te goed verstaat. Ieder weekend zet zij ergens op de wereld de dansvloer op z'n kop met haar stevige maar funky house sets; we hebben het hier over de queen of house: "Marcella". Naast haar lovende en technisch bijna volmaakte draaikwaliteiten organiseert ze de drukbezochte Planet House Nights, heeft ze een eigen radio show Planet House Radio en worden haar producties dik ondersteund door de grootste dj's, heeft ze remixen gedaan voor Seamus Haji, David Vendetta en Taurus & Vaggeli en werd ze door de DjBroadcast.nl bekroond tot "meest sexy dj van Nederland 2008",

DEFECTED IN THE HOUSE

Line-up: Simon Dunmore, Rae (Live), Greg van Bueren,

Brothersinthebooth, Baggi Begovic, Marcella

Aanvang: 22:00 uur

Entrance at door: More

Presale: E 10,- via www.panama.nl (Paylogic), Primera Shops of Free Record Shops

Dine & Dance: E 35,- p.p. (including a two course menu+ clubticket)

VIP: For VIPTables: mail info@panama.nl or call +3120-3118686