Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Boeiende expositie met internationale kunst met Pinksteren en 30 mei bij Circle Art Next in Diepenveen

Tijdens de expositie staan de kunstwerken van internationale kunstenaars Chamnan, Trinh Tuan en Lei Hannen centraal.

Wij nodigen u uit om naar het werk van Chamnan te komen kijken en zijn betrokkenheid in zijn precieze en realistische werk te ervaren. Chamnan maakt olieverfschilderijen en is woonachtig in Thailand.

Bij Trinh Tuan ziet u zijn verbeeldingskracht terug in de cultuurhistorische lacquerpaintings, welke hij met liefde voor de traditie vorm heeft gegeven. Trinh Tuan is professor aan de Industrial Fine Arts College in Hanoi en heeft o.a in Parijs, Bangkok en Kopenhagen geëxposeerd.

Lei Hannen, beeldend kunstenaar uit Echt in Limburg, haalt zijn inspiratie uit kleine en grote gebeurtenissen uit zijn omgeving maar ook uit de natuur, muziek en de mens. Zijn toepassing van keramiek is veelzijdig met gevoel voor compositie en vorm.

Expositiedagen en openingstijden:

zondag 23 mei (1e Pinksterdag)

maandag 24 mei (2e Pinksterdag)

zondag 30 mei

Iedereen is van harte welkom van 13.00 tot 17.00 uur. Toegang is vrij.

De expositie is samengesteld door Karin Nikkessen en Arne Keuning uit Diepenveen.

Adres expositie:

Molenweg 23

7431 BG Diepenveen

Over Circle Art Next

Circle Art Next is een parttime kunstbedrijf, opgezet uit liefde voor de kunst. Al meer dan 5 jaar organiseren Karin Nikkessen en Arne Keuning exposities in hun huis. Iedere expositie kiezen zij een inspirerend thema en richten ze hun huis hiermee in.

Karin Nikkessen werkt in het dagelijks leven als leerkracht op de Deventer Montessori School en Arne Keuning is projectmanager internet.

Meer informatie over de expositie zijn te vinden op

http://www.circle-art-next.nl/