Politie Noord- en Oost Gelderland


|Apeldoorn- Politie houdt drie mannen aan | |De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 23 mei rond 03:40 uur aan de Hoofdstraat drie mannen van 23, 25 en 26 jaar uit Deventer en Apeldoorn aangehouden.
De drie mannen waren vermoedelijk betrokken bij een vechtpartij in een horecagelegenheid. De politie vorderde de mannen de Hoofdstraat te verlaten omdat zij zich agressief gedroegen. De mannen weigerden hier gehoor aan te geven waarop zij zijn aangehouden door de politie. Omdat de mannen zich verzetten tegen de politie is de politiehond ingezet bij de aanhouding waardoor alle drie de mannen gewond raakten. Na behandeling in het ziekenhuis aan de verwondingen, zijn de mannen meegenomen naar het politiebureau en ingesloten.

|     |Apeldoorn- Man licht gewond na ongeval                    |

Een 77-jarige fietser uit Apeldoorn is zaterdag 22 mei aan de Wilhelmina Druckerstraat rond 16:00 uur licht gewond geraakt.


De man fietste over de Vosselmanstraat aan de rechterzijde van de weg, komende uit de richting van de Badhuisweg. Op de kruising met de Wilhelmina Druckerweg reed hij rechtdoor in de richting van de Schoolstraat. Een 44-jarige automobilist uit Wenum Wiesel reed over de Vosselmanstraat, komende uit de richting van de Schoolstraat en sloeg linksaf de Wilhelmina Druckerweg in, hierbij verleende hij geen voorrang aan de fietser waardoor een aanrijding ontstond. De fietser had een snee in zijn hoofd en pijn aan zijn been en heup. De man is door het ambulance personeel meegenomen naar het ziekenhuis.


EINDE BERICHTEN


-----------------------

(





(



---- --